foto

Dan Lerner

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1999 Nehoda (TV film)
1998 Ozónová díra (TV film)
1997 Five Desperate Hours (TV film)
1996 The Secret She Carried (TV film)
1995 Her Hidden Truth (TV film)
Shame II: The Secret (TV film)
1993 Desperate Journey: The Allison Wilcox Story (TV film)
1992 Shame (TV film)

TV seriály

2019 Bull (TV seriál)
Her Own Two Feet (S04E04)
Prior Bad Acts (S03E13)
Separate Together (S03E11)
2018 Salvation (TV seriál)
Nedělitelný (S02E04)
Nashville (TV seriál)
Strong Enough to Bend (S06E13)
Beneath Still Waters (S06E06)
2017 Salvation (TV seriál)
Rána z milosti (S01E10)
Bull (TV seriál)
The Exception to the Rule (S02E06)
A Business of Favors (S02E03)
2016 Bull (TV seriál)
Too Perfect (S01E08)
Špinaví poldové (TV seriál)
Fall of Man (S01E06)
Equal & Opposite (S01E05)
Who Can Tell Me Who Am I? (S01E04)
další epizody (4)
Chicago Fire (TV seriál)
That Day (S05E06)
2015 Extant (TV seriál)
Nestřílejte posly (S02E10)
Soucit s ďáblem (S02E03)
Změna scénáře (S02E01)
Red Band Society (TV seriál)
The Guilted Age (E11)
Chicago Fire (TV seriál)
Sharp Elbows (S04E07)
Category 5 (S03E22)
2014 Extant (TV seriál)
Hromádka karet (S01E10)
Co se to děje? (S01E05)
Red Band Society (TV seriál)
So Tell Me What You Want What You Really Really Want (E05)
Resurrection (TV seriál)
Echoes (S02E02)
Černá listina (TV seriál)
Milosrdný Samaritán (č. 106) (S01E11)
2013 Deception (TV seriál)
Smash (TV seriál)
The Fringe (S02E06)
2012 Ochrana svědků (TV seriál)
All's Well That Ends (S05E08)
The Medal of Mary (S05E06)
Reservations, I've Got a Few (S05E03)
další epizody (4)
2011 Ochrana svědků (TV seriál)
Something A-mish (S04E06)
The Art of the Steal (S04E01)
2010 Ochrana svědků (TV seriál)
Her Days Are Numbered (S03E10)
Fish or Cut Betta (S03E05)
2009 Městečko Eastwick (TV seriál)
Bonfire and Betrayal (E06)
Ochrana svědků (TV seriál)
Once a Ponzi Time (S02E14)
Training Video (S02E12)
One Night Stan (S02E06)
2008 Ochrana svědků (TV seriál)
Good Cop, Dead Cop (S01E09)
2007 Side Order of Life (TV seriál)
The Black Donnellys (TV seriál)
God Is a Comedian (E03)
Médium (TV seriál)
Second Opinion (S03E13)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
El Accidente (S01E06)
What About Brian (TV seriál)
Sex, Lies and Videotape (S01E05)
Two in Twenty-Four (S01E02)
Pilot (S01E01)
Chirurgové (TV seriál)
Kdo jsem (S03E04)
První prezidentka (TV seriál)
Ties That Bind (E15)
Huff (TV seriál)
Poslední porce tmavého masa (S02E06)
Zpráskaný pes (S02E03)
2005 Carnivale (TV seriál)
Před New Canaanem (S02E11)
Volání mrtvých (TV seriál)
Grace (S02E02)
2004 Huff (TV seriál)
Chladný den v Šanghaji (S01E08)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Mrtvá neznámá (S02E04)
Volání mrtvých (TV seriál)
D.O.A. (S01E19)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
2002 American Dreams (TV seriál)
MDs (TV seriál)
Druhá šance (TV seriál)
Chance of a Lifetime (S03E19)
Aaron's List of Dreams (S03E16)
2001 Druhá šance (TV seriál)
Pictures (S03E10)
Sexuální krize (S03E08)
Zatčení (S03E01)
další epizody (8)
2000 Druhá šance (TV seriál)
Soupeření (S02E07)
Knihomilové (S02E02)
A Door, About to Open (S01E22)
další epizody (5)
1999 Druhá šance (TV seriál)
The Gingerbread House (S01E12)
Cejch hanby (S01E03)
Strange World (TV seriál)
1998 Lovec z podsvětí (TV seriál)
1997 Případ pro Sam (TV seriál)
Krvavé ambice (S02E01)
Jed 2/2 (S01E22)
Do propasti (S01E20)
1996 Každý den v akci (TV seriál)
1993 Picket Fences (TV seriál)
Be My Valentine (S01E17)
1990 Oheň Gabrielův (TV seriál)
Zapadákov (TV seriál)
Dreams, Schemes and Putting Greens (S01E04)
1989 Mladí jezdci (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
Elliot's Dad (S02E10)
1988 China Beach (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
thirtysomething (TV seriál)
Undone (S01E19)
South by Southeast (S01E10)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2000 Druhá šance (TV seriál)
A Door, About to Open (S01E22)
Letting Go (S01E21)
My Brilliant Career (S01E20)
další epizody (10)
1999 Druhá šance (TV seriál)
The Gingerbread House (S01E12)
Where There's Smoke (S01E11)
Thanksgiving (S01E10)
další epizody (9)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky