foto

Kateřina Kornová

  • nar. 23.3.1967 (52 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2003 Deadly Engagement
2000 Temné zpovědi
1998 Heartbreak Hotel (studentský film)
Kritická situace
1995 Playgirls

TV seriály

2017 Modrý kód (TV seriál)
Vše pro lásku (S02E27)
Ohnivý kuře (TV seriál)
Velký podvod (S03E01)
2016 Ohnivý kuře (TV seriál)
Zakázaná území (S02E34)
Pusa na dobrou noc (S02E32)
Malá vítězství (S02E26)
další epizody (5)
2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
2003 Nemocnice na kraji města po dvaceti letech (TV seriál)
Diagnóza (E12)
Zatnuté zuby (E11)
Synové (E10)
2000 Pra pra pra (TV seriál)

Dokumentární

2013 Tajemství Jiřího Korna (TV film)
2010 13. komnata (TV seriál)
13. komnata Oldřicha Navrátila (S05E27)
13. komnata Kateřiny Kornové (S05E19)

Host

TV pořady

2016 Tvoje tvář má známý hlas (TV pořad)
2013 Copak bych vám lhal? (TV pořad)
Živě z PALLADIA (TV pořad)
2012 Živě na jedničce (TV pořad)
2011 Barrandovský videostop (TV pořad)
2001 Vabank (TV pořad)
2000 Věštírna (TV pořad)
1999 Zlatá mříž (TV pořad)
1998 Nikdo není dokonalý (TV pořad)
SILVESTR 1998 (TV pořad)
1997 Novoty (TV pořad)
1994 Český bodyguard (TV pořad)
1991 To znám (TV pořad)