foto

Sherri Saum

  • nar. 1.10.1974 (45 let)
    Dayton, Ohio, USA

Biografie

Sherii M. Saum je americká herečka. Její otec byl původem z Afriky a matka byla Němka. Nejdříve navštěvovala základní školu ve městě Kettering ve státě Ohio, kde dále pokračovala i na střední škole. Během studia na střední se věnovala hereckému kroužku a byla také roztleskávačkou. Dále studovala na Arizonské státní univerzitě, po prvním semestru ale přestoupila na New Yorskou univerzitu, kde vystudovala psychologii. Během studií na vysoké škole se věnovala modelingu a přivydělávala si jako číšnice.

Její herecká kariéra začala v roce 1997 v seriálu Sunset Beach. Za svůj výkon byla dokonce oceněna Daytime Emmy Award. Ve filmu si poprvé zahrála v roce 2003, a to ve snímku Finding home. Dále se objevila např. v seriálech Kriminálka New York či Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti.

V roce 2007 se vdala za svého dlouholetého přítele a kolegu Kamara de los Reyese. Svatba proběhla v New Yorku. V roce 2014 se páru narodila dvojčata John Rubén a Michael Luís. Sherii je vysoká 170 cm a má dva sourozence, bratra Michaela a sestru Lisu. Jejím bydlištěm je město New York a občasně přebývá i v Los Angeles.

didas

Herecká filmografie

Filmy

2019 I Am Somebody's Child: The Regina Louise Story (TV film)
2018 #SquadGoals
2010 Ten Stories Tall
2009 Relative Stranger (TV film)
2006 Drift (TV film)
2005 Love & Suicide
2003 Anne B. Real
Finding Home

TV seriály

2020 Zámek a klíč (TV seriál)
2019 Good Trouble (TV seriál)
Less Than (S01E11)
Parental Guidance Suggested (S01E05)
Limetown (TV seriál)
I Have Heard the Future (E01)
Roswell: Nové Mexiko (TV seriál)
I Saw the Sign (S01E07)
Agenti S.H.I.E.L.D. (TV seriál)
From the Ashes (S06E11)
Inescapable (S06E06)
The Other Thing (S06E05)
2018 The Fosters (TV seriál)
Where the Heart Is (S05E22)
Turks & Caicos (S05E21)
Meet the Fosters (S05E20)
další epizody (13)
2017 The Fosters (TV seriál)
Prom (S05E09)
Engaged (S05E08)
Chasing Waterfalls (S05E07)
další epizody (19)
2016 Code Black (TV seriál)
Corporeal Form (S02E03)
The Fosters (TV seriál)
Collateral Damage (S04E10)
New York (S04E09)
Girl Code (S04E08)
další epizody (20)
2015 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Dead Heat (S02E06)
Vražedná práva (TV seriál)
It's Called the Octopus (S02E03)
The Fosters (TV seriál)
Lucky (S03E10)
Idyllwild (S03E09)
Daughters (S03E08)
další epizody (20)
2014 The Fosters (TV seriál)
Christmas Past (S02E11)
Someone's Little Sister (S02E10)
Leaky Faucets (S02E09)
další epizody (22)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pokušení hazardu (S15E17)
2013 The Fosters (TV seriál)
I Do (S01E10)
Vigil (S01E09)
Clean (S01E08)
další epizody (10)
Pomsta (TV seriál)
Kolize (S02E12)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Netlačit na pilu (S01E02)
Vzpomínky (TV seriál)
Road Block (S01E07)
Anatomie lži (TV seriál)
Plural majesticus (S03E02)
Kriminálka New York (TV seriál)
Unwrapped (S08E17)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
Žalobce a obhájce (TV seriál)
Super drbna (TV seriál)
Bývalí manželé a manželky (S03E21)
Svět patří otcům (S03E20)
Bolestný medailon (S03E13)
Hrdinové (TV seriál)
Zeď (S04E18)
2009 V odborné péči (TV seriál)
Oliver - týden 7. (S02E33)
Oliver - týden 6. (S02E28)
April - týden 4. (S02E17)
další epizody (6)
Super drbna (TV seriál)
Bartův stín (S03E12)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Souhra náhod (S08E08)
2007 Army Wives (TV seriál)
Only the Lonely (S01E08)
Zachraň mě (TV seriál)
Yaz (S04E13)
Keefe (S04E12)
Cycle (S04E11)
další epizody (10)
2006 Love Monkey - Hoch se zlatým uchem (TV seriál)
Zachraň mě (TV seriál)
Beached (S03E13)
Hell (S03E12)
Retards (S03E10)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Léčitelka (S05E18)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Pattern of Conduct (E06)
2001 Čarodějky (TV seriál)
Jak to bylo (S03E17)
2000 Girlfriends (TV seriál)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1997 Sunset Beach (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Host

TV pořady

2014 Hollywood Today Live (TV pořad)
2003 The 30th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
2002 The 29th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)
1999 The 26th Annual Daytime Emmy Awards (TV pořad)