Reklama

Reklama

Lovecká sezóna 3

Trailer 2

Medvěd grizzly Boog plánuje pro mužské přátelé každoroční pánskou jízdu, aby mohli společně trávit čas a nikdo je nerušil. Jenže kamarád Elliot, od té doby, co založil rodinu, už nemá pro Booga takové pochopení a na jízdu se mu nechce. A není sám. Boog je zklamaný, že téměř všichni chtějí trávit čas se svými rodinami. On ale žádnou nemá, a tak se vydává na pánskou jízdu sám. Brzy však pozná, že to není ono. Nudí se a má chuť na něco dobrého. Při rabování obchodu si všimne, že nedaleko se usadil ruský cirkus. Zvědavost mu nedá a vyráží se tam podívat. Mezi maringotkami se Boog setkává s Dougem, líným, špinavým hnědým medvědem, kterého už nebaví hrát kašpárka v manéži. Touží být uznán jako plnohodnotný král džungle, vládce divoké zvěře. Doug přesvědčí Booga, aby na jeden den vyměnil svůj život v lese za Dougovo místo v cirkuse. Boog nabídku přijme, ale netuší, že jde o podvod, protože Doug chce jen utéct a už se nevrátit. Boogovi to však nevadí, bezhlavě se totiž zamiluje do Ursy, medvědice narozené v Rusku, která bez námahy umí chodit po laně, žonglovat a tančit. Zprvu se jí nedokáže vyrovnat a ona ho stále peskuje, ale když medvědi začnou spolupracovat, dosáhnou mnohem víc než jen harmonického výstupu. Když se Boogovi lesní přátelé dozvědí o jeho zmizení, všichni, i domácí mazlíčci, odloží neshody stranou a vymyslí záchrannou misi, aby Booga vysvobodili... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (94)

Martin_W 

všechny recenze uživatele

Hodně bídné pokračování.. Po skvělé jedničce a po hezké dvojce přichází naprosto zbytečné pokračování (Dvojka taky nemusela být). Co film dal ? Nové, pitomé postavy a zbytečný a hlavně béčkový příběh, který jsme mohli (až na pár vyjímek) vidět v neanimovaném Garfieldovi 2. SNAD už si tvůrci dají pokoj a dají Boogovi a jeho partě klid. 32% ()

HiddenDragon 

všechny recenze uživatele

Podle me celkem srovnatelne s druhym dilem, mozna o malinky chlup lepsi. Boog jako jediny v lese je porad sam, a tak by si nejradsi hral nebo poradal panskou jizdu. Ovsem jeho kamaradi maji zda se porad neco na praci, nebo povinnosti v rodine. Kdyz se tedy naskytne prilezitost zmenit prostredi za rusky cirkus, ktery prave kocuje krajem, chopi se ji a vymeni si misto s podobnym grizzlym, ktery naopak touzi byt "panem divociny". Vsechno samozrejme dobre dopadne, probehne opet zachranna akce, do ktere se zapoji i smecka starych znamych psu a kocek. V podstate to splnuje kriteria detskeho animaku - jsou tu pady na drzku, ksichty atp. Ale to je fakt vse, zadne napady nebo ironicke hlasky. Ani zadny dojak. Proste takova klasicka story o pratelstvi, pochopeni, kompromisech. V tomhle zanru je tezka konkurence, takze "LS3" opravdu ztraci. Co mi ale prijde, ze Dreamworks tohle tema docela nehorazne zkopirovali (i s ruskymi akcenty) do sveho "Madagaskaru 3" (2012). Kdyz jim to ale odpustime, muzu jejich snimek doporucit mnohem vic, protoze ve 3D je to opravdu pecka. A nejenze je vtipnejsi, ale proti LS ma bozacky soundtrack. V "LS3" jsou dobre skladby jen na zacatku a na konci. Muzika a pisnicky mezi jsou spis hrozne. Animace je taky porad stejna (?! 4 roky od prvniho dilu....lenost nebo zamer?!), takze videt jednou staci... Deti se ale mozna bavit budou. ()

Reklama

slimi2 

všechny recenze uživatele

Nemůžu jinak, stačí že sem třetí díl Lovecký sezóny, viděl celou až na potřetí, protože jsem předtim dvakrát v průběhu usnul...Nicméně je pravda že jsem si to vždy pouštěl po půlnoci:) Příběh působí strašně vynuceně v tom smyslu, že tvůrci už nevěděli moc kam v tomhle prostředí šáhnout....Bohužel v tomhle případě by už bylo lepší nikam nešahat...Nejlíp sem se bavil při skečích při titulkách....to o něčem svědčí.... ()

zolo23 

všechny recenze uživatele

Neviem prečo, pre koho a hlavne načo sa točil tretí diel Loveckej sezóny. Prvý diel bol dobrý - docela som sa bavil, druhý diel bol nesmierne nudný a tretí.... Hlavným problémom bol scenár a hlavne dejová línia ktorá sa točila prakticky stále okolo medveďa Booga. A práve vedľajšie postavy ako napr. bobor, dikobraz alebo veverica boli tým dôležitým a vtipným článkom ktorý zdobil prvú časť. Tu nedostávajú skoro žiadny priestor čo je hlavným problémom trojky. Nové postavy ako pľujúca lama ,alebo medvedica sú trápne, nevtipné a vrcholne nesympatické. Dokonca ani animácia nebola bohviečo a taká príroda (hlavne stromy) doslova odfláknutá. Teraz sa ani nečudujem ,že film išiel rovno na DVD. Pokiaľ bude štvorka, tak dúfam že o tom ako sa chudáci zajaci pomstia všetkým zvieratám za to čo s nimi robia. Svine! ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Zase o něco horší než předchozí průměrný dva díly. Kvalita animace nevalná (neni moc detailní) a příběh hodně jednoduchej. Těžko ale říct, jestli tyhle dvě věci budou vadit dětem, který jsou hlavní cílovkou animáků. Přesto se ale ve všech třech dílech něco povedlo, a to je dabing (originální). Předevšim německej jezevčík je pěkně nadabovanej a v tomhle díle i lama, dvě silnější hvězdy. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film měl premiéru nejdříve v ruských kinech 21. 10. 2010 a pak v USA 25. 1. 2011. (Terva)

Reklama

Reklama