foto

Patrick Jordan

  • nar. 20.10.1923
    Harrow, Middlesex, Anglie, Velká Británie
  • zem. 10.2.2020 (96 let)
    Alpheton, Suffolk, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1993 Wycliffe a koloběh smrti ( (TV film)
1985 Samson and Delilah
Síla života
1976 Pantoflíček a růže
Růžový panter znovu zasahuje
1972 The Salzburg Connection
1971 Assault
Man of Violence
1970 Beiß mich, Liebling
Jana Eyrová (TV film)
Poslední útěk
Příliš pozdní hrdina
V pravý čas
1969 Špinavá hra
1967 Žiješ jenom dvakrát
1966 Where the Bullets Fly
1965 Hledá se Bunny Lakeová
Hrdinové z Telemarku
1964 Práskači
1963 Break, The
Marked One, The
Vítězové
1962 Dilemma
Nejdelší den
Po stopách trosečníků
The Amorous Prawn
1961 Man Detained
Rag Doll
The Frightened City
1960 Liga gentlemanů
Potopte Bismarck!
1959 Horský pilot
Obří Behemot
The Angry Hills
1958 Muž nahoře
1957 The Secret Place
1956 Bitva u La Plata
Cloak Without Dagger
1955 Flaw, The
Gilded Cage, The
It's a Great Day
No Smoking
Stock Car
1954 Companions in Crime
Embezzler, The
Face the Music
Profile
River Beat
1953 Stryker of the Yard

TV seriály

1989 Hercule Poirot (TV seriál)
Únos Johnnieho Waverlyho (S01E03)
1986 Paradise Postponed (TV seriál)
1984 Cold Warrior (TV seriál)
Dravci (TV seriál)
Poldové (TV seriál)
1983 Jury (TV seriál)
1982 Shine On Harvey Moon (TV seriál)
Squadron (TV seriál)
1981 Nanny (TV seriál)
1980 Buccaneer (TV seriál)
1979 Danger UXB (TV seriál)
Minder (TV seriál)
Terry and June (TV seriál)
1978 Accident (TV seriál)
Return of the Saint (TV seriál)
Wilde Alliance, The (TV seriál)
1976 Killers (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
The Hanged Man (TV seriál)
1974 Nine Tailors, The (TV seriál)
1973 Thriller (TV seriál)
UFO (TV seriál)
The Responsibility Seat (E25)
1972 Arthur of the Britons (TV seriál)
Dobrodružství Černého bleska (TV seriál)
Spy Trap (TV seriál)
The Adventurer (TV seriál)
1971 The Persuaders! (TV seriál)
Anyone Can Play (E08)
1970 Doomwatch (TV seriál)
1969 Randall a Hopkirk (TV seriál)
Těžký případ (E22)
Softly Softly: Task Force (TV seriál)
Special Branch (TV seriál)
The Main Chance (TV seriál)
1968 The Borderers (TV seriál)
The Prisoner (TV seriál)
Do Not Forsake Me Oh My Darling (E13)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)
Man in a Suitcase (TV seriál)
1966 Blue Light (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
The Informer (TV seriál)
1965 Public Eye (TV seriál)
The Troubleshooters (TV seriál)
Thirty-Minute Theatre (TV seriál)
1964 Cluff (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Danger Man (TV seriál)
The Wednesday Play (TV seriál)
1963 Espionage (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
One Step Beyond (TV seriál)
1957 O.S.S. (TV seriál)
Rendezvous (TV seriál)
1956 The Buccaneers (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
1954 Fabian of the Yard (TV seriál)
The Vise (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky