foto

Emily Haine

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tully
2016 Deadpool
Legacy of Whining, A
The Midnight Man
2015 Primal Shift
2014 Happy Face Killer (TV film)

TV seriály

2016 Motiv (TV seriál)
Indexový případ (S04E03)
2015 Fargo (TV seriál)
Palindrome (S02E10)
The Castle (S02E09)
Did You Do This? No, You Did It! (S02E07)
další epizody (8)
Lovci duchů (TV seriál)
Thin Lizzie (S11E05)
2014 The 100 (TV seriál)
Long Into an Abyss (S02E07)
Fog of War (S02E06)
The 48 (S02E01)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace