foto

Mary Elizabeth Ellis

  • nar. 11.5.1979 (41 let)
    Laurel, Mississippi, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Don't Mess with Julie Whitfield
The Truth About Lies
2016 Zilionáři
2015 Step 9
2014 Last Time You Had Fun, The
2009 Pulling (TV film)
2008 A Quiet Little Marriage
2003 Party Foul

TV seriály

2019 Santa Clarita Diet (TV seriál)
The Cult of Sheila (S03E10)
Belle and Sebastian Protect the Head (S03E05)
More of a Cat Person (S03E04)
další epizody (4)
2018 Santa Clarita Diet (TV seriál)
Platýs! (S02E10)
Stojany a válečná barva (S02E08)
Anglická královna (S02E04)
další epizody (4)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Wins the Big Game (S13E09)
Charlie's Home Alone (S13E08)
The Gang Does a Clip Show (S13E07)
další epizody (5)
2017 Santa Clarita Diet (TV seriál)
Kniha! (S01E09)
Kolik zvratků? (S01E08)
Divné nebo jenom neohleduplné? (S01E07)
další epizody (7)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Dennis' Double Life (S12E10)
2016 The Grinder (TV seriál)
Full Circle (E22)
Divergence (E21)
For the People (E20)
další epizody (13)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Frank Falls Out the Window (S11E02)
Chardee MacDennis 2: Electric Boogaloo (S11E01)
2015 Naši nebo vaši (TV seriál)
The Grinder (TV seriál)
Grinder Rests in Peace (E09)
Giving Thanks, Getting Justice (E08)
Buckingham Malice (E07)
další epizody (9)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Group Dates (S10E02)
2014 Nová holka (TV seriál)
Exes (S03E15)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Zdravotní prohlídka (S01E04)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
She Got Game Night (S03E18)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Flowers for Charlie (S09E08)
The Gang Saves the Day (S09E06)
2012 Georgia (TV seriál)
Nová holka (TV seriál)
Měj se (S01E24)
Nick se vrací (S01E23)
Rajčata (S01E22)
Up All Night (TV seriál)
The Wedding (S02E11)
I Can't Quit You (S02E09)
Šťastní až do smrti (TV seriál)
Big White Lies (S02E20)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Charlie and Dee Find Love (S08E04)
2011 Nová holka (TV seriál)
Svatební noc (S01E03)
In flagranti (S01E01)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The High School Reunion Part 2: The Gang's Revenge (S07E13)
The High School Reunion (S07E12)
The Gang Goes to the Jersey Shore (S07E02)
2010 Perfektní pár (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Who Got Dee Pregnant? (S06E07)
Mac's Big Break (S06E04)
2009 Old Friends (TV seriál)
It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The D.E.N.N.I.S. System (S05E10)
The Waitress Is Getting Married (S05E05)
Odložené případy (TV seriál)
Loterijní horečka (S06E12)
2008 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Nightman Cometh (S04E13)
Who Pooped the Bed? (S04E07)
Mac's Banging the Waitress (S04E04)
2007 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Dances Their Asses Off (S03E15)
Mac Is a Serial Killer (S03E10)
The Gang Sells Out (S03E07)
další epizody (4)
2006 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
The Gang Gives Back (S02E06)
Mac Bangs Dennis' Mom (S02E04)
Dr. House (TV seriál)
Co se má stát, to se stane (S03E06)
2005 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
Charlie Has Cancer (S01E04)
Charlie Wants an Abortion (S01E02)
The Gang Gets Racist (S01E01)
2004 Cracking Up (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)

Dokumentární

2018 Origin Story

Host

TV pořady

2015 Saturday Night Live 40th Anniversary Special (TV pořad)
2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky