foto

Patrik Holubář

  • nar. 2.8.1990 (28 let)
    Rychnov nad Kněžnou, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Úhoři mají nabito
2017 Bukaj (studentský film)
Špína
2016 Elixír života
ZOO
2015 Brudermord (amatérský film)
David
2014 Before the Sun Goes Down
Šťastná
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace