foto

Donovan Scott

  • nar. 29.9.1947 (72 let)
    Chico, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Sleigh Bells Ring (TV film)
2015 Severní pól: Na Vánoce otvíráme (TV film)
2013 Santa Switch (TV film)
2012 Matchmaker Santa (TV film)
2007 Vím, kdo mě zabil
2003 Uh Oh!
2002 Ryby nemrkají
1999 Dožeň, co se dá!
1990 Návrat do budoucnosti III
1989 Meet the Hollowheads
1988 Wizard of Speed and Time, The
Žbluňk! 2 (TV film)
1986 Psycho 3
Ta nejlepší léta
1984 Policejní akademie
Sheena
1982 Olivia Newton-John: Let's Get Physical (TV film)
Savannah Smiles
1981 Malá, menší, ještě menší
Zorro, the Gay Blade
1980 Pepek námořník
1979 1941

TV seriály

2016 Superstore (TV seriál)
Seasonal Help (S02E08)
2015 Rodinka na kousky (TV seriál)
College Stealing Santa Caroling (S01E11)
2012 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
2010 It's Always Sunny in Philadelphia (TV seriál)
A Very Sunny Christmas (S06E13)
2009 Průměrňákovi (TV seriál)
Vánoce (S01E10)
Díkůvzdání (S01E08)
2008 Jmenuju se Earl (TV seriál)
Zásadní význam četby (S04E12)
2007 Sběratelé kostí (TV seriál)
Santa Claus na blátě (S03E09)
2005 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Smrti, nepyšni se (S01E17)
2000 Frasier (TV seriál)
Maryiny Vánoce (S08E08)
1997 Babylon 5 (TV seriál)
Racing Mars (S04E10)
1993 Zlatá horečka (TV seriál)
1986 Life with Lucy (TV seriál)

Dokumentární

2010 The Psycho Legacy

Režijní filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky