foto

Stanislav Štepka

  • nar. 26.7.1944 (75 let)
    Radošina, Slovenský stát

Kontakt

  • RADOŠINSKÉ NAIVNÉ DIVADLO
    Škultétyho ul. 5
    831 04 Bratislava 3

Herecká filmografie

Filmy

2019 Moje povstanie 2 (TV film)
2018 To nemá chybu (divadelní záznam)
2016 Sláva (divadelní záznam)
2014 Polooblačno (divadelní záznam)
2013 Len tak prišli (divadelní záznam)
2011 Generál (divadelní záznam)
Hra o láske (divadelní záznam)
2009 Raňajky v tráve
2008 Rodinné striebro (divadelní záznam)
2005 Osobná chyba (TV film)
2004 Jááánošííík (divadelní záznam)
Konečná stanice
Človečina (TV film)
2001 Rebelové
2000 Tata (divadelní záznam)
1999 Ako som vstúpil do seba (divadelní záznam)
1996 Modrá ruža (TV film)
Vygumuj a napíš (divadelní záznam)
Čierna ovca (TV film)
1995 Dobrá správa (TV film)
Zahrada
1994 Národný hriešnik (TV film)
Štedrý divadelný večer (divadelní záznam)
1993 Divadelná pieseň (divadelní záznam)
Na Bukvovom dvore (TV film)
Radošinské naivné divadlo (TV film)
Výlety v pamäti (TV film)
1991 Neha
Ženské oddelenie (TV film)
1989 Sedím na konári a je mi dobre
Tajomstvá pod viečkami (TV film)
1988 Dedinka v údolí
Správca skanzenu
1986 Poznám takú bylinku (TV film)
1985 Hĺbkový rekord (TV film)
Tu musíš žiť (TV film)
1984 Pesničky do každého počasia - Vstupujte po jednom! (TV film)
Vesnický sen (TV film)
1983 Víno vinovaté (TV film)
1980 Otec ma zderie tak, či tak
1979 Teória zábavy pre pokročilých (divadelní záznam)
1978 Alžbeta Hrozná (divadelní záznam)
V srdečnom ovzduší (TV film)
1973 Trpaslíci s rodokmeňom (TV film)
1972 Pohľadnica z mosta (TV film)

TV seriály

2007 Ordinácia v ružovej záhrade (TV seriál)
1991 Štúrovci (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
1988 Rozprávky pre Jozefku (TV seriál)

Dokumentární

2013 Kronika komika (TV film)
2011 ...a já, Katarína Kolníková
2008 Eskalátor - Stanislav Štepka (TV film)
Radosť zo života (TV seriál)
2003 Mosty - Gesharim 2003 (koncert)
1991 Fragmenty nežných dní (TV film)

Scenáristická filmografie

Filmy

2018 To nemá chybu (divadelní záznam) - divadelní hra
2016 Sláva (divadelní záznam) - divadelní hra
2014 Polooblačno (divadelní záznam) - divadelní hra
2013 Len tak prišli (divadelní záznam) - divadelní hra
2011 Generál (divadelní záznam)
Hra o láske (divadelní záznam)
2004 Jááánošííík (divadelní záznam) - divadelní hra
Človečina (TV film)
2000 Tata (divadelní záznam) - divadelní hra
1996 Čierna ovca (TV film)
1995 Dobrá správa (TV film)
1991 Ženské oddelenie (TV film)
1984 Vesnický sen (TV film)
1978 Alžbeta Hrozná (divadelní záznam)
1973 Človečina (divadelní záznam) - divadelní hra

Dokumentární

2017 Tisíckrát Jááánošííík alebo zrod legendy

TV pořady

1992 Spomienky na spomienky (TV pořad)

Režijní filmografie

Filmy

1994 Štedrý divadelný večer (divadelní záznam)
1978 Alžbeta Hrozná (divadelní záznam)
1973 Človečina (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2007 Takí sme boli (TV pořad)
1994 Gala Borisa Filana (TV pořad)
1992 Spomienky na spomienky (TV pořad)
1984 Polnočná premiéra (TV pořad)
1981 Radošinské naivné divadlo: Silvester 1981 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(43)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace