foto

Bert Freed

  • nar. 3.11.1919
    Bronx, New York City, New York, USA
  • zem. 2.8.1994 (74 let)
    Sechelt, British Columbia, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Charlie and the Great Balloon Chase (TV film)
1979 Norma Rae
1978 Barracuda
Till Death
1977 In the Matter of Karen Ann Quinlan (TV film)
Love and the Midnight Auto Supply
1975 Death Scream (TV film)
1973 Incident at Vichy (TV film)
1971 Billy Jack
Evel Knievel
1970 Breakout (TV film)
Byl jednou jeden lotr
The Andersonville Trial (TV film)
1968 Madigan
P.J.
Pověste je výš
Punt, a Pass, and a Prayer, A (TV film)
Wild in the Streets
1967 Sail to Glory
1966 Nevada Smith
Swinger, The
1964 Fate Is the Hunter
Pozvánka pro pistolníka
Shock Treatment
1963 Twilight of Honor
1962 Co se vlastně stalo s Baby Jane?
1960 Subterraneans, The
Why Must I Die?
1959 Altánek
1958 The Goddess
1957 Stezky slávy
1956 Crowded Paradise
1955 Hodiny zoufalství
The Cobweb
1954 Men of the Fighting Lady
1953 Invaders from Mars
Take the High Ground!
Tangier Incident
The Long, Long Trailer
1952 Anything Can Happen
Atomové město
Sněhy Kilimandžára
1951 Detektivní příběh
Red Mountain
The Company She Keeps
1950 711 Ocean Drive
Black Hand
Key to the City
Ma and Pa Kettle Go to Town
No Way Out
Samurajové útočí
Tam, kde ulice končí
1949 Přímo nad hlavou
1947 Bumerang
Carnegie Hall

TV seriály

1984 Riptide (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1981 Darkroom (TV seriál)
The Fall Guy (TV seriál)
1980 Skag (TV seriál)
1979 Salvage 1 (TV seriál)
1978 Vega$ (TV seriál)
1976 Charlieho andílci (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
Serpico (TV seriál)
1975 Bronk (TV seriál)
Lincoln (TV seriál)
One Day at a Time (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Paper Moon (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
McMillan & Wife (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
The Smith Family (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Then Came Bronson (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Name of the Game (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
Shane (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
The Green Hornet (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
1964 Karen (TV seriál)
The Munsters (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Mr. Novak (TV seriál)
Petticoat Junction (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
The Nurses (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
Wide Country (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
King of Diamonds (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Insight (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
The Witness (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Startime (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Many Loves of Dobie Gillis (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Steve Canyon (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Decoy (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Rendezvous (TV seriál)
The Thin Man (TV seriál)
True Story (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Sheriff of Cochise (TV seriál)
The Kaiser Aluminum Hour (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Alcoa Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Center Stage (TV seriál)
Producers' Showcase (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
The United States Steel Hour (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Gruen Guild Playhouse (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Stars Over Hollywood (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

1956 Unidentified Flying Objects: The True Story of Flying Saucers

Režijní filmografie

TV seriály

1966 T.H.E. Cat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace