foto

Krzysztof Pieczyński

  • nar. 27.3.1957 (63 let)
    Opole, Województwo opolskie, Polsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Pan Jones
2018 Krew Boga
2016 Mžitky
2015 Zrnko pravdy
2014 Jack Strong
2011 Místnost sebevrahů
Uwikłanie
2009 Generał - zamach na Gibraltarze
2007 Rembrandtova Noční hlídka
2006 Jasminum
2005 Papež Jan Pavel II. (TV film)
2004 Poslední mise
2002 Kariera Nikosia Dyzmy
Pianista
2001 Jutro będzie niebo
Moje válka
Reich
2000 Daleko od okna
Enduro Bojz
1999 Jak narkotyk
Nukleární armagedon
1996 Pokuszenie
Řetězová reakce
1995 Provokatér
Ten, co hraje z talíře
1989 Tlusťoch a Chlapeček
1986 Bodamské jezero
Tanie pieniadze
1985 Idol
1982 Krzyk
1981 Velký běh

TV seriály

2020 Kod genetyczny (TV seriál)
Episode 8 (E08)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
další epizody (8)
Król (TV seriál)
2019 Pułapka (TV seriál)
Episode 7 (S02E07)
Episode 4 (S02E04)
2018 Pułapka (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (4)
2016 Komisja morderstw (TV seriál)
Natura zła (E12)
Trzecie jest przerażenie (E11)
Samobójstwo synchroniczne (E10)
další epizody (12)
Učitel (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (8)
2015 Okupace (TV seriál)
Prosinec - 2. část (S01E10)
Prosinec - 1. část (S01E09)
Listopad (S01E08)
2014 Bez hranic (TV seriál)
Freedom (S02E06)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
Episode 5 (S01E05)
Episode 4 (S01E04)
Episode 3 (S01E03)
další epizody (5)
Lekarze (TV seriál)
Pod Twoją ochroną (S03E10)
2012 Komisarz Alex (TV seriál)
Pierwsza nagroda (S01E08)
Paradoks (TV seriál)
Tata (E11)
Prawo Agaty (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
2009 Londyńczycy (TV seriál)
Episode 14 (S02E14)
Episode 13 (S02E13)
Episode 11 (S02E11)
2007 Prawo miasta (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (12)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1982 Życie Kamila Kuranta (TV seriál)

Dokumentární

2009 Generał (TV seriál)
Mistyfikacja (E04)
Pilot Prchal (E03)
Kurier z Polski (E02)
další epizody (4)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky