foto

Krzysztof Pieczyński

  • nar. 27.3.1957 (60 let)
    Opole, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Mžitky
2015 Zrnko pravdy
2014 Jack Strong
2011 Místnost sebevrahů
Uwikłanie
2009 Generał - zamach na Gibraltarze
2007 Rembrandtova Noční hlídka
2006 Jasminum
2005 Papež Jan Pavel II. (TV film)
2004 Poslední mise
2002 Kariera Nikosia Dyzmy
Pianista
2001 Jutro będzie niebo
Moje válka
Reich
2000 Daleko od okna
Enduro Bojz
1999 Jak narkotyk
1998 Nukleární armagedon
1996 Pokuszenie
Řetězová reakce
1995 Prowokator
Ten, co hraje z talíře
1989 Tlusťoch a Chlapeček
1986 Bodamské jezero
Tanie pieniadze
1985 Idol
1982 Krzyk
1981 Velký běh

TV seriály

2016 Belfer (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
další epizody (8)
2015 Okupace (TV seriál)
Prosinec - 2. část (S01E10)
Prosinec - 1. část (S01E09)
Listopad (S01E08)
2014 Bez hranic (TV seriál)
Freedom (S02E06)
2013 Na krawędzi (TV seriál)
2012 Prawo Agaty (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
2007 Prawo miasta (TV seriál)
2001 Marszałek Piłsudski (TV seriál)
1999 Na dobre i na złe (TV seriál)
1982 Życie Kamila Kuranta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace