foto

Ned Glass

  • nar. 1.4.1906
    Radom, Mazowieckie, Polsko
  • zem. 15.6.1984 (78 let)
    Encino, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 America's Clown: An Intimate Biography of Red Skelton - a.z.
1981 Street Music
1979 Goldie a boxer (TV film)
1975 Crossfire (TV film)
1973 All-American Boy, The
Zachraňte tygra
1972 Adventures of Nick Carter (TV film)
Billie zpívá blues
1971 Banyon (TV film)
Enemies (TV film)
Mongo se vrací do města (TV film)
1970 The Movie Murderer (TV film)
1968 Blackbeard's Ghost
Jen se nikdy nenudit
Můj miláček Brouk
1967 Ready and Willing (TV film)
1966 Good Old Days (TV film)
Vysoká hra pro pravou dámu
Štístko
1965 Naslepo
1963 Tátovy nápady
Šaráda
1962 Experiment in Terror
Kid Galahad
Who's Got the Action?
1961 West Side Story
1959 Last Angry Man, The
Na sever severozápadní linkou
Rebel Set, The
The Five Pennies
The Jayhawkers!
1958 King Creole
Útěk v řetězech
1957 Back from the Dead
Black Patch
Four Boys and a Gun
Hear Me Good
Hot Rod Rumble
The Joker Is Wild
1956 Fright
1954 The Steel Cage
Yellow Tomahawk, The
1953 Geraldine
I Love Melvin
Jennifer
Julius Caesar
Mister Scoutmaster
The Caddy
The Clown
Trouble Along the Way
Válka světů
1952 Just This Once
Město iluzí
Stop, You're Killing Me
The Girl in White
Vrať se, Sábinko
You for Me
1951 Callaway Went Thataway
It's a Big Country
Lightning Strikes Twice
Storm Warning
The People Against O'Hara
1950 He's a Cockeyed Wonder
Mystery Street
Perfect Strangers
Prokletí nepláčou
The Grass Is Always Greener
The Great Jewel Robber
The Underworld Story
Three Hams on Rye
1949 Hokus Pokus
1942 Glove Birds
How Spry I Am
Phoney Cronies
1941 Go West, Young Lady
I'll Never Heil Again
King of Dodge City
The Richest Man in Town
1940 Beyond the Sacramento
From Nurse to Worse
Glamour for Sale
Nutty But Nice
Pardon My Berth Marks
Prairie Schooners
You Nazty Spy!
1939 Coast Guard
I'm from Missouri
Mooching Through Georgia
Pest from the West
Three Little Sew and Sews
Trouble Finds Andy Clyde
Woman Doctor
1938 Dick Tracy Returns
Give Me a Sailor
Next Time I Marry
1937 True Confession

TV seriály

1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1980 Hagen (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Sword of Justice (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fish (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
Barney Miller (TV seriál)
McCoy (TV seriál)
1974 Chico and the Man (TV seriál)
Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1972 Bridget Loves Bernie (TV seriál)
Temperatures Rising (TV seriál)
The Rookies (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
Storefront Lawyers (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
The Partridge Family (TV seriál)
1969 Bracken's World (TV seriál)
Love, American Style (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
My Friend Tony (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
Here Come the Brides (TV seriál)
Julia (TV seriál)
Lancer (TV seriál)
Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Mr. Terrific (TV seriál)
1966 Hero, The (TV seriál)
Love on a Rooftop (TV seriál)
Occasional Wife (TV seriál)
Summer Fun (TV seriál)
That Girl (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Camp Runamuck (TV seriál)
For the People (TV seriál)
Hogan's Heroes (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Please Don't Eat the Daisies (TV seriál)
The Trials of O'Brien (TV seriál)
1964 Baileys of Balboa, The (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
Kentucky Jones (TV seriál)
My Living Doll (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Cara Williams Show (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Glynis (TV seriál)
The Patty Duke Show (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
Vacation Playhouse (TV seriál)
1962 Fair Exchange (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Follow the Sun (TV seriál)
The Dick Van Dyke Show (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
The Midnight Sun (S03E10)
1960 Angel (TV seriál)
Guestward Ho! (TV seriál)
Harrigan and Son (TV seriál)
Insight (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
The Aquanauts (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A Passage for Trumpet (S01E32)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Buick-Electra Playhouse (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The DuPont Show with June Allyson (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 Jefferson Drum (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
Westinghouse Desilu Playhouse (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Boots and Saddles (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Trackdown (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Sheriff of Cochise (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
The Honeymooners (TV seriál)
The People's Choice (TV seriál)
The Phil Silvers Show (TV seriál)
Those Whiting Girls (TV seriál)
1954 Medic (TV seriál)
1953 The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 Crown Theatre with Gloria Swanson (TV seriál)
Four Star Playhouse (TV seriál)
My Hero (TV seriál)
Rebound (TV seriál)
The Jackie Gleason Show (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1948 Studio One (TV seriál)

TV pořady

1951 The Red Skelton Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace