foto

Martin Kurel

  • nar. 27.1.1961
    Československo
  • zem. 5.7.2019 (58 let)
    Česko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Hodinářův učeň
Marie Terezie II (TV film)
Poslední aristokratka
2018 Jan Palach
2015 Marguerite
Wilsonov
2011 Micimutr
2009 3 sezóny v pekle
2004 In nomine patris (TV film)
2002 Musím tě svést
1999 Panství
Všichni moji blízcí
1998 Postel
1997 Mandragora
1996 Marian
1994 Příliš hlučná samota
1993 Žiletky
1991 Mí Pražané mi rozumějí

TV seriály

2019 Sever (TV seriál)
Jenom vítr (E06)
Justice (E05)
Otevřená válka (E04)
další epizody (6)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Minulost nezměním (S14E76)
Druhá šance (S14E75)
Smrtelný virus (S14E74)
další epizody (42)
2018 Polda (TV seriál)
Odpuštění (S03E08)
Šikana (S03E07)
Jed v srdci (S03E06)
další epizody (7)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Šťastné a veselé (S14E34)
Musím lhát (S14E33)
Prosím tě, neumírej! (S14E32)
další epizody (80)
2017 Polda (TV seriál)
Vyhazovy s. r. o. (S02E08)
Láska na klíč (S02E07)
Školka života (S02E06)
další epizody (8)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Konec hry (S02E13)
Pirát (S02E12)
Postavení mimo hru (S02E11)
další epizody (11)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
V hodině dvanácté (S13E34)
Hlavně že žiješ! (S13E33)
Tohle je pod pás (S13E32)
další epizody (80)
2016 Polda (TV seriál)
Hvězda nad Prahou (S01E08)
Alibi na míru (S01E07)
Fotbal nemá logiku (S01E06)
další epizody (8)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Hodně štěstí, Ježíšku (S12E34)
Vaše noci mají křídla (S12E33)
Tonoucí se stébla chytá (S12E32)
další epizody (80)
2015 Rudyho má každý rád (TV seriál)
Proč jsme tady (E12)
Fascinující Dáša (E11)
Pes (E10)
další epizody (12)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Všechno nebo nic (S11E34)
Krok za krokem (S11E33)
Dokážeme velké věci (S11E32)
další epizody (80)
2014 Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Exekuce (S01E13)
Místo narození (S01E12)
Kněz (S01E11)
další epizody (13)
České století (TV seriál)
Ať si jdou (1992) (E09)
Poslední hurá (1989) (E08)
Je to jen rock'n'roll (1976) (E07)
další epizody (4)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ježíšek je génius (S10E34)
Vánoční Anděl (S10E33)
To já jsem ji zabil (S10E32)
další epizody (80)
2013 České století (TV seriál)
Zabíjení soudruha (1951) (E05)
Všechnu moc lidu Stalinovi (1948) (E04)
Den po Mnichovu (1938) (E02)
další epizody (4)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Čas na zázraky (S09E34)
Kamenické hvězdné války (S09E33)
Poslední rytíř (S09E32)
další epizody (76)
2012 Zázraky života (TV seriál)
Naděje (S02E15)
Dárce (S02E14)
Oslava (S02E13)
další epizody (15)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ještě není čas (S08E34)
Tady a teď (S08E33)
Staré účty (S08E32)
další epizody (76)
2011 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Santa za komínem (S07E32)
Carpe diem (S07E31)
Milenka rakovina (S07E30)
další epizody (72)
2010 Zázraky života (TV seriál)
Miminko (S01E13)
Nevím, čí jsem (S01E12)
Maruška (S01E11)
další epizody (13)
Přešlapy (TV seriál)
Šťastné a veselé (S03E13)
Dámská jízda (S03E12)
Život jde dál (S03E11)
další epizody (26)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Šťastní a veselí (S06E32)
Lhářka (S06E31)
Průvan v hlavě (S06E30)
další epizody (80)
2009 Přešlapy (TV seriál)
Chci jen tebe (S01E13)
Chci ještě šanci (S01E12)
Chci žít jinak (S01E11)
další epizody (13)
Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Šťastný a veselý (S05E33)
Sexappeal pod stromeček (S05E32)
To si nikdy neodpustím (S05E31)
další epizody (80)
2008 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Nejhezčí den (S04E32)
Boj o dech (S04E31)
Pomocná ruka (S04E30)
další epizody (32)
2007 Světla pasáže (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
Osudové rozhodnutí (S01E10)
Usmíření (S01E09)
Mrtvý muž letí (S01E08)
další epizody (10)
2001 Černí andělé (TV seriál)
Help for you (E07)
1999 Oběti (TV seriál)
Přepadení (E01)
1998 Tři králové (TV seriál)
Pobožný střelec (E07)
Zrada (E06)
Na dně (E05)
další epizody (7)
1996 Bubu a Filip (TV seriál)
Něco tam vrže – Vánoce (E06)
Paruka – Grandi (E05)
Pes – Motokára (E04)
další epizody (6)
1994 Prima sezona (TV seriál)

Dokumentární

2010 Anglická rapsodie

Kostymérská filmografie

Filmy

1993 Záhada hlavolamu

Herecká filmografie

TV seriály

2005 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)

Host

TV pořady

2016 Slnko v sieti 2016 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky