foto

Gregg Palmer

  • nar. 25.1.1927
    San Francisco, California, USA
  • zem. 31.10.2015 (88 let)
    Encino, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1981 Early Warning
Scream
1980 Man with Bogart's Face, The
1979 Beggarman, Thief (TV film)
1978 Go West, Young Girl (TV film)
Hot Lead and Cold Feet
True Grit (TV film)
1977 Kit Carson and the Mountain Men (TV film)
The Hostage Heart (TV film)
1976 New Daughters of Joshua Cabe, The (TV film)
Střelec
1973 Na každého jednou dojde!
1972 Vita, a volte, è molto dura, vero Provvidenza?, La
1971 Mongo se vrací do města (TV film)
Velký Jake
1970 Cutter's Trail (TV film)
John Chisum
Menace on the Mountain (TV film)
Rio Lobo
Zlom
1969 Neporažení
Smith!
1968 If He Hollers, Let Him Go!
1967 Mozek za miliardu dolarů
1966 Záchrana vzácného plemene
1965 Shenandoah
1964 Advance to the Rear
Rychlý pistolník
1963 Prize, The
1962 40 Pounds of Trouble
1961 Comancheros
Gun Fight
Most Dangerous Man Alive
Roztržitý profesor
The Cat Burglar
1960 Five Guns to Tombstone
1959 Chundelatý pes
Rebel Set, The
The Sad Horse
1958 The Female Animal
Thundering Jets
1957 Footsteps in the Night
From Hell It Came
Věznice ve Fort Laramie
Zombies of Mora Tau
1956 Hilda Crane
Netvor přichází
1955 To Hell and Back
1954 Nádherná posedlost
Playgirl
Taza, Son of Cochise
1953 Abbott and Costello Go to Mars
Column South
It Happens Every Thursday
The All American
The Redhead from Wyoming
The Veils of Bagdad
1952 Back at the Front
Francis Goes to West Point
Red Ball Express
Sally and Saint Anne
Son of Ali Baba
The Battle at Apache Pass
The Cimarron Kid
The Raiders
1951 Meet Danny Wilson
That's My Boy
Up Front
1950 My Friend Irma Goes West

TV seriály

1982 Modrá a šedá (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
1976 How the West Was Won (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1974 Kolchak: The Night Stalker (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
Jason King (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
1968 The Good Guys (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Přízračná přestřelka (S03E01)
1967 Neúplatný (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Run Buddy Run (TV seriál)
Tarzan (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Branded (TV seriál)
Laredo (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Loner (TV seriál)
The Long, Hot Summer (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Temple Houston (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
The Littlest Hobo (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Ripcord (TV seriál)
1960 Assignment: Underwater (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Surfside 6 (TV seriál)
The Roaring 20's (TV seriál)
The Tall Man (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hotel de Paree (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Pony Express (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
World of Giants (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
Cimarron City (TV seriál)
Frontier Doctor (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Sea Hunt (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 26 Men (TV seriál)
Alcoa Theatre (TV seriál)
Blondie (TV seriál)
Code 3 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Broken Arrow (TV seriál)
State Trooper (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Fury (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Navy Log (TV seriál)
Sergeant Preston of the Yukon (TV seriál)
So This Is Hollywood (TV seriál)
Swiebertje (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
The Adventures of Champion (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Public Defender (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)
Make Room for Daddy (TV seriál)
1952 Cavalcade of America (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
1951 Sky King (TV seriál)
1949 The Lone Ranger (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace