foto

Torin Thatcher

  • nar. 15.1.1905
    Bombaj, Britská Indie
  • zem. 4.3.1981 (76 let)
    Thousand Oaks, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1976 Brenda Starr (TV film)
1968 Dr. Jekyll and Mr. Hyde (TV film)
1967 Sweet and the Bitter, The
The King's Pirate
1966 Havaj
Hell of Borneo
1965 Písečný ptáček
1964 Holy Terror, The (TV film)
1963 Decision at Midnight
Drums of Africa
1962 Jack zabíjí obra
Vzpoura na Bounty
1961 The Canadians
1960 Citadel, The (TV film)
1959 The Miracle
1958 Darby's Rangers
Sedmá Sindibádova cesta
1957 Istanbul
Kapka krve
Svědek obžaloby
1956 Diane
Paris a Helena
1955 Je krásné lásku dát
Lady Godiva of Coventry
1954 Bengal Brigade
Knock on Wood
The Black Shield of Falworth
1953 Houdini
Krysy pouště
Roucho
1952 Affair in Trinidad
Blackbeard, the Pirate
Pirát Vallo
Sněhy Kilimandžára
1950 Černá růže
1949 Now Barabbas
1948 Bonnie Prince Charlie
Padlý idol
1947 Jassy
Mezi podloudníky
The End of the River
When the Bough Breaks
1946 Exercise Bowler (TV film)
Nadějné vyhlídky
Srdce v zajetí
The Middle Watch (TV film)
Vyzvědači
1942 Sabotér
The Next of Kin
1941 Gasbags
Major Barbara
1940 Case of the Frightened Lady, The
Kontraband
Law and Disorder
Let George Do It!
Noční vlak do Mnichova
Old Mother Riley, MP
Saloon Bar
1939 The Lion Has Wings
The Spy in Black
Too Dangerous to Live
1938 Climbing High
1937 Mladý a nezkušený
Rytíř beze zbraně
School for Scandal, The (TV film)
The Return of the Scarlet Pimpernel
1936 Crime Over London
Sabotáž
The Common Round
The Man Who Could Work Miracles
Well Done, Henry
1935 Drake of England
School for Stars
1934 Irish Hearts
1933 Red Wagon

TV seriály

1974 Petrocelli (TV seriál)
1972 Search (TV seriál)
1970 Night Gallery (TV seriál)
The Interns (TV seriál)
1968 Land of the Giants (TV seriál)
1967 Cowboy in Africa (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
Star Trek (TV seriál)
Návrat Archonců (S01E22)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
Preview Tonight (TV seriál)
The Time Tunnel (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
Lost in Space (TV seriál)
1964 Daniel Boone (TV seriál)
Destry (TV seriál)
Profiles in Courage (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
East Side/West Side (TV seriál)
The Great Adventure (TV seriál)
1962 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1961 Follow the Sun (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1960 Diagnosis: Unknown (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Alcoa Presents: One Step Beyond (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Markham (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Peter Gunn (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The DuPont Show of the Month (TV seriál)
The Real McCoys (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Telephone Time (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Front Row Center (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
Warner Brothers Presents (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
1954 Climax! (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1952 Omnibus (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
Masterpiece Playhouse (TV seriál)
Nash Airflyte Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
Somerset Maugham TV Theatre (TV seriál)
Trap, The (TV seriál)
1949 The Clock (TV seriál)
1948 The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)
The Ford Theatre Hour (TV seriál)
The Philco Television Playhouse (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace