foto

Paul Lambert

  • nar. 1.8.1922
    El Paso, Texas, USA
  • zem. 27.4.1997 (74 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1990 Where's Rodney? (TV film)
1989 Roe vs. Wade (TV film)
1987 Billionaire Boys Club (TV film)
1986 Vengeance of a Soldier
1985 Anděl se mstí
1983 Grace Kelly (TV film)
Létající oko
Smorgasbord
1982 Přání smrti 2
Špatné je dobré
1979 Paradise Connection, The (TV film)
Scavenger Hunt
1977 Mulligan's Stew (TV film)
1976 Sparkle
Všichni prezidentovi muži
1975 F. Scott Fitzgerald in Hollywood (TV film)
Guilty or Innocent: The Sam Sheppard Murder Case (TV film)
Returning Home (TV film)
1974 Mama's Dirty Girls
Poprava vojína Slovika (TV film)
The Missiles of October (TV film)
1972 Play It As It Lays
Where Does It Hurt?
1971 Přestřelka
Windsplitter, The
1970 Bande de cons!
1969 All the Loving Couples
Anatomy of a Crime (TV film)
Cry for Poor Wally
Pate Katelin en Buenos Aires
1968 Mission Impossible Versus the Mob - a.z.
Planeta opic
1967 The Big Mouth
1966 Rusové přicházejí! Rusové přicházejí!
1962 House of Women
1960 Spartakus
1958 Girls on the Loose

TV seriály

1995 Murder One (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Každému po zásluze (S04E13)
1989 Doogie Howser, M.D. (TV seriál)
1988 War and Remembrance (TV seriál)
Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Až se ucho utrhne (S01E16)
1987 Airwolf (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Crazy Like a Fox (TV seriál)
Jessie (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Riptide (TV seriál)
1983 Automan (TV seriál)
Vichry války (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)
1980 Flamingo Road (TV seriál)
1979 Stone (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
The Misadventures of Sheriff Lobo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Sword of Justice (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
1976 Executive Suite (TV seriál)
Most Wanted (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
1974 Police Woman (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Partners, The (TV seriál)
The New Dick Van Dyke Show (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
Silent Force, The (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
1968 Here Come the Brides (TV seriál)
The Outsider (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
1966 Iron Horse (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Profiles in Courage (TV seriál)
Slattery's People (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
1963 The Lieutenant (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
The Man with the Power (S01E04)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Saints and Sinners (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Cain's Hundred (TV seriál)
Everglades (TV seriál)
Gunslinger (TV seriál)
Ripcord (TV seriál)
Target: The Corruptors (TV seriál)
The Americans (TV seriál)
The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 The Islanders (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
King Nine Will Not Return (S02E01)
1959 Bonanza (TV seriál)
Lock Up (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Mr. Lucky (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
The Californians (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
The Silent Service (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Matinee Theatre (TV seriál)
1954 The Lineup (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

TV pořady

1961 The DuPont Show of the Week (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace