foto

Ralph Rosenblum

  • nar. 13.10.1925
    Brooklyn, New York City, New York, USA
  • zem. 6.9.1995 (69 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1985 Stiffs
1981 Letní slunovrat (TV film)
1980 Greatest Man in World, The (TV film)
Man That Corrupted Hadleyburg, The (TV film)
1975 Fore Play

TV seriály

1981 American Playhouse (TV seriál)
1980 Breaking Away (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)

Dokumentární

1980 Acting Out

Herecká filmografie

Filmy

1984 Listen to the City

Producentská filmografie

Filmy

1977 The Great Bank Hoax

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky