foto

Charles Tyner

  • nar. 8.6.1925 (92 let)
    Danville, Virginia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Hart to Hart: Home Is Where the Hart Is (TV film)
1991 Motorama
Pastime
1990 Kam s její mrtvolou
1988 Na Vánoce budu doma (TV film)
Vražedný puls
1987 Bestseller
Letadla, vlaky, automobily
1986 Hamburger... The Motion Picture
1985 Deadly Messages (TV film)
1981 Matter of Life and Death, A (TV film)
Zlořečení
1979 Návrat doktorky Laurelové (TV film)
1978 Lassie: A New Beginning (TV film)
1977 Drak Elliot
Peter Lundy and the Medicine Hat Stallion (TV film)
1976 Psanec Josey Wales
Rodinné spiknutí
Young Pioneers (TV film)
1974 Greatest Gift, The (TV film)
Nejtěžší yard
Půlnoční muž
Winter Kill (TV film)
1973 Sicilské nešpory
Vládce severní dráhy
1972 Jeremiah Johnson
Malí kovbojové
Mizerná banda
Poldové
1971 Harold a Maude
Strážce zákona
1970 Cheyennský klub
Monte Walsh
Moonshine War, The
Tak mě někdy napadá
The Traveling Executioner
1969 Pobertové
Vesele, jen vesele
1968 Plíživý měsíc
1967 Frajer Luke
1964 Lilith
Selhání vyloučeno
1959 That Kind of Woman

TV seriály

1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1992 On the Air (TV seriál)
1991 Báječná léta (TV seriál)
Náš pes (S04E15)
1990 Báječná léta (TV seriál)
Deváťák (S04E02)
1988 Paradise (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Space (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1983 M*A*S*H - Co bylo potom (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Awakening Land, The (TV seriál)
Dallas (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
1976 City of Angels (TV seriál)
Family (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
Charlieho andílci (TV seriál)
Rich Man, Poor Man (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
The Manhunter (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
1972 Kung Fu (TV seriál)
1971 Alias Smith and Jones (TV seriál)
Sarge (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1970 McCloud (TV seriál)
1967 Dundee and the Culhane (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
1966 Inspektor Hawk (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
1959 Sunday Showcase (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace