foto

Eugeniusz Priwieziencew

  • nar. 17.8.1946
    Gdaňsk, Polsko
  • zem. 8.7.2005 (58 let)
    Varšava, Polsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Persona non grata
2003 Nienasycenie
2002 Dodatek
Rób swoje, ryzyko jest twoje
2001 Plage noire, La
Quo Vadis
2000 Skryté poklady
Zólty szalik (TV film)
1999 Ajlawju
Gwiazdka w Złotopolicach (TV film)
Ohněm a mečem
1998 Amok
Ciemna strona Wenus
Zlote runo
1997 Brat naszego Boga
Comme des rois
Szczesliwego Nowego Jorku
1996 Wirus
1995 Cwał
Nic směšného
Plukovník Kwiatkowski
Tisíce
1994 Auf Wiedersehen Amerika
Zabi skok
1993 Lepiej byc piekna i bogata
Následnost citů
Schindlerův seznam
1992 Enak
Verykokka sto kalathi
Vše na čem záleží
1991 Szwedzi w Warszawie
Život za život - Maxmilián Kolbe
1990 Kanalia
1988 Jak zabít kněze
Wherever You Are...
1987 Vlak do Hollywoodu
1986 Piráti
1985 Paradigma
1984 Dovolená snů
Modrovous (TV film)
Yalta (TV film)
1983 Au nom de tous les miens
Fiancée qui venait du froid, La
1982 Imperativ
Sophiina volba
1981 Maskot
1980 Bez lásky
Konstanta
Lekce mrtvého jazyka
Ukryty w słońcu
Závistivec
1979 Córka albo syn (TV film)
Wege in der Nacht (TV film)
1978 Co mi zrobisz jak mnie zlapiesz
Spirála
Zapowiedz ciszy
1977 Ochranné zbarvení
1976 Brunet přijde po setmění
Hranice stínu
1972 Diabeł
Siedem czerwonych roz czyli Benek Kwiaciarz o sobie i o innych (TV film)

TV seriály

1999 Wszystkie pieniądze świata (TV seriál)
1997 Złotopolscy (TV seriál)
1990 Napoleon (TV seriál)
1988 Lance et compte II (TV seriál)
1979 Przyjaciele (TV seriál)
W słońcu i w deszczu (TV seriál)
1978 Ślad na ziemi (TV seriál)
1976 Wakacje (TV seriál)
Zezem (TV seriál)
1975 Dyrektorzy (TV seriál)
1970 Doktor Ewa (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

1997 Prostytutki

Scenáristická filmografie

Filmy

1997 Prostytutki

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace