foto

Neal Jones

  • nar. 2.1.1960 (58 let)
    Wichita, Kansas, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Heterosexuals
2008 Mona
2004 Zombie Honeymoon
2003 Beautiful Kid
2002 Bridget
In America
Incident
2001 Queenie in Love
Way Off Broadway
2000 Chinese Coffee
1998 Come to
Day at the Beach
Stav obležení
1997 G. I. Jane
Sax and Violins
Silent Prey
Ďáblův advokát
1996 Ratchet
1993 Romeo krvácí
1992 Konkurenti
1987 Hříšný tanec

TV seriály

2009 Myšlenky zločince (TV seriál)
Napodobitel (S05E08)
2008 Generation Kill (TV seriál)
Bomb in the Garden (E07)
Stay Frosty (E06)
A Burning Dog (E05)
další epizody (7)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Vztek (S06E14)
Virtuální Willow (S06E10)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Maltezský kříž (S06E04)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
Liška (S01E07)
2004 Zachraň mě (TV seriál)
Orphans (S01E05)
Kansas (S01E03)
2001 Rodina Sopránů (TV seriál)
Sousedé pana Rugerria (S03E01)
1999 Sex ve městě (TV seriál)
Strašlivá pravda (S02E02)
1998 Právo a pořádek (TV seriál)
Bad Girl (S08E21)
1995 Právo a pořádek (TV seriál)
Privileged (S05E18)
1991 Právo a pořádek (TV seriál)
Misconception (S02E06)

Dokumentární

1996 Al Pacino - Richard III.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace