foto

Sarah Edmondson

  • nar. 22.6.1977 (42 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Sisterhood (TV film)
2018 Wedding of Dreams (TV film)
Welcome to Christmas (TV film)
2017 At Home in Mitford (TV film)
Love at First Bark (TV film)
The Cannon
Wedding March 2: Resorting to Love (TV film)
2013 Inhumans
2010 One Angry Juror (TV film)
Svůdná lež (TV film)
2009 Gun to the Head, A
Hostile Makeover (TV film)
Killer Hair (TV film)
Opatrovnictví (TV film)
2008 Teorie chaosu
2007 Jmenuji se Sára (TV film)
2006 Barbie - Deníček
Nula od nuly pojde
Scary Movie 4
2005 Behind the Camera: The Unauthorized Story of 'Mork & Mindy' (TV film)
Sandra Goes to Whistler
2004 Lucky Stars
2003 Cizinec po mém boku (TV film)
2001 Hope & Redemption
2000 Závod s časem (TV film)

TV seriály

2018 Salvation (TV seriál)
Hail Marry (S02E12)
Celebration Day (S02E11)
Prisoners (S02E10)
další epizody (4)
2017 Dinotrux Supercharged (TV seriál)
2015 The Whispers (TV seriál)
Darkest Fears (E10)
2014 When Calls the Heart (TV seriál)
Cease and Desist (S01E02)
2013 Max Steel (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
Second Guess (S02E11)
2012 Continuum (TV seriál)
The Politics of Time (S01E07)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Jacksonville (S02E15)
Agentura Jasno (TV seriál)
Shawn verze 2.0 (S05E08)
2009 Myšák Geronimo Stilton (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Výstřel do tmy (S04E09)
2006 Class of the Titans (TV seriál)
2005 Godiva's (TV seriál)
Mladí mušketýři (TV seriál)
Terminal City (TV seriál)
Transformers Cybertron (TV seriál)
Transformers: Galaxy Force (TV seriál)
2003 Manželská krize (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Proroctví (S06E21)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 UC: Undercover (TV seriál)
Vampire High (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Edgemont (TV seriál)
1999 Bojíte se tmy? (TV seriál)
Vlkodlak Tommy (TV seriál)
1997 Křik studentů (TV seriál)
1996 The Mystery Files of Shelby Woo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace