Reklama

Reklama

Setkání s hvězdou

(seriál)
všechny plakáty
TV spot
Povídkový / Komedie / Drama
Česko, (2011–2012), 5 h 40 min (Minutáž: 74–98 min)

Předloha:

Ivan Klíma (povídka)

Hrají:

Jiří Langmajer, Valeria Beliasava, Jan Budař, Zdena Herfortová, Filip Čapka, Jana Hlaváčová, Juraj Kukura, Jiří Bednář, Vilma Cibulková, Norbert Lichý, Lukáš Langmajer, Jana Pidrmanová (více)
(další profese)

Epizody(4)

Videa (2)

TV spot

Recenze (2)

katakomb 

všechny recenze uživatele

Nemůžu hodnotit jednotlivé díly, protože bych se možná nedostal ani na ty 2/5. K jednotlivým příběhům, divácky zajímavé anebo nápadité byly Louisa/E01 a Tereza/E04 - tyhle epizody se asi nejvíc vymykají standardu televizní produkce, nevysvětlují a nepřežvykují všechno na prvočinitele a dávají prostor k vlastní interpretaci, rozvíjí fantazii, mozek zkrátka pracuje. Herecky nejlíp se dle mého názoru s etudami popasovala Vilma Cibulková. Obecně vzato to bohužel nezměnilo můj názor na televizní tvorbu - scénáristicky i třeba zajímavější počiny nakonec zahoří na špatné režii, díky které jsou herecké výkony zbytečně a prvoplánově tak popisné, nezavádějící a jasné, až působí to spíš groteskně, karikaturně, teatrálně. Jindy jsou scény tak hluché a prázdné, až škoda materiálu. Příliš jasné emoce a příliš okaté a polopatické scény střídají strojené dialogy... a navíc to působí jako točené na první dobrou. Tohle i průměrnej divák jako já musí nutně vyhodnotit jako... no jako televizní brak a bulvár. Pokud tedy sledujete televizní seriály, televizní filmy a vlastně sledujete jen televizi, pak je toto pořad přímo pro vás. Pro diváka, který od sledování obrázků očekává ale nějakou hodnotu, dojem, poetiku, to ale rozhodně není. Co do kvality nic ve stylu Soukromých pastí, nic ve stylu zmiňovaných Bakalářů. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

TV cyklus čtyř dílů, které obsahovaly tři mikropříběhy s vybranou hereckou osobností v hlavní roli. Jakási obdoba Bakalářů, ikdyž některé příběhy byly v žánru těžký thriller až horor. Nejlepší v tomto pořadí E02 E04 E01 E03. ()

Reklama

Galerie (87)

Zajímavosti (11)

  • Povídka s názvem „Podvodnice“ byla natočena v Pardubicích. (Teres)
  • V tretej poviedke chcela ísť Tereza (Dagmar Veškrnová-Havlová) s Tomášom (Ondřej Brzobohatý) do opery hlavným vchodom, ktorý bol však zamknutý, preto vošli služobným. V ďalšie scéne však Tereza už vybiehala z budovy hlavným vchodom a o chvíľu ním aj znova vošla. (ti88na)
  • Film režíroval Jiří Strach na přání Jany Hlaváčové. (Anonymka1)

Reklama

Reklama