foto

Lucie Fejková

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Zoufalé ženy dělají zoufalé věci
2017 Jak jsme oživovali dědečka (TV film)
Všechno nebo nic
2014 10 pravidel jak sbalit holku
2012 Polski film
1999 Pod prahem (studentský film)

TV seriály

2018 Tátové na tahu (TV seriál)
Epizoda 16 (E16)
Epizoda 15 (E15)
Epizoda 14 (E14)
další epizody (16)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Dokud nás smrt nespojí (S02E12)
Když řádí zubatá (S02E11)
Pro věčnou slávu (S02E10)
další epizody (12)
2017 Temný Kraj (TV seriál)
Zjevení pokračování (E12)
Zjevení (E11)
Jezinky pokračování (E10)
další epizody (12)
2016 V.I.P. vraždy (TV seriál)
Zločiny na pokračování (S01E15)
Recept na smrt (S01E14)
Běžné rituály (S01E13)
další epizody (15)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
Dobrodružství (S01E15)
Přirozený talent (S01E10)
Družička (S01E09)
další epizody (5)

Kostymérská filmografie

Filmy

1999 Pod prahem (studentský film)
Šest statečných
1997 Tomík

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace