foto

Joseph Siravo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 The Report
2016 Rovnost
2015 The Wannabe
2007 Kouzelná romance
Proti proudu
Rána za ranou
2006 16 bloků
Divočina
2004 Příběh žraloka
2002 Krásná pokojská
Mafiánky
Porn 'n Chicken (TV film)
2001 A Day in Black and White
Třináct rozhovorů o tomtéž
2000 101 Ways (The Things a Girl Will Do to Keep Her Volvo)
Labor Pains
1999 Let It Snow
1998 Svědek proti mafii (TV film)
1996 Řeči, řeči...
1995 Animal Room
1994 Pátrání po Jednookém Jimovi
1993 Carlitova cesta
1991 N.Y.P.D. Mounted (TV film)

TV seriály

2019 New Amsterdam (TV seriál)
Croaklahoma (S01E15)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Verdikt (S01E10)
Dar z nebes (S01E09)
Uvězněná porota (S01E08)
další epizody (7)
2015 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Milostné příběhy (S05E13)
2014 Černá listina (TV seriál)
Dr. James Covington (No. 89) (S02E03)
The Kingmaker (No. 42) (S01E20)
2013 Jak prosté (TV seriál)
Dead Man's Switch (S01E20)
2012 Made in Jersey (TV seriál)
2010 V odborné péči (TV seriál)
Jesse - týden 7. (S03E27)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Kmotr vás nyní přijme (S09E13)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Turmoil (S11E08)
2008 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Birthday Present (S02E01)
2007 Dirty Sexy Money (TV seriál)
The Game (S01E06)
The Italian Banker (S01E03)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Starý časy (S06E15)
2006 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
V plamenech (S05E21)
2005 Jonny Zero: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Blue Wall (E10)
2004 Rodina Sopránů (TV seriál)
Zkušební sen (S05E11)
Čas idylického štěstí (S05E07)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Nátlak (S05E06)
2002 Taxík (TV seriál)
2001 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Pohádka o odpuštění (S01E08)
Rodina Sopránů (TV seriál)
Šťastný syn (S03E03)
2000 Třetí hlídka (TV seriál)
Just Another Night at the Opera (S01E21)
Právo a pořádek (TV seriál)
Burn Baby Burn (S11E06)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Jen se tak trochu napít (S01E07)
1997 Dellaventura (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Burned (S08E09)
Entrapment (S07E09)
1996 Cosby (TV seriál)
Swift Justice (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
1994 New York Undercover (TV seriál)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
The Working Stiff (S02E22)
1983 Loving (TV seriál)

Dokumentární

2002 Behind the Scenes of 'Wisegirls' - a.z.

Host

TV pořady

1976 Live From Lincoln Center (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace