foto

Amanda Detmer

  • nar. 27.9.1971 (48 let)
    Chico, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Lady Driver
2017 Opravdové country: Má láska
2015 Posedlá láskou
The Week
2014 Sea of Fire (TV film)
2012 For Spacious Sky
2008 AmericanEast
Americká gangsterka
Single with Parents (TV film)
2007 1321 Clover (TV film)
Making It Legal (TV film)
2006 Final Move
Jam
My dva a křen
Pavučina lží (TV film)
2005 Extrémní seznamka
Šťastná třináctka
2004 Portrait
2003 Lásce neutečeš (TV film)
2002 Last Seen
Polibte nevěstu
Velký tlustý lhář
2001 Majestic
Pekelná ženská
2000 Boys and Girls
Nezvratný osud
1999 Já a táta
Krása na zabití
Sloužit a chránit (TV film)
1995 Uloupená nevinnost (TV film)

TV seriály

2019 Empire (TV seriál)
Remember the Music (S06E09)
Do You Remember Me (S06E08)
Good Enough (S06E07)
další epizody (6)
2018 Empire (TV seriál)
My Fault Is Past (S05E10)
Master of What is Mine Own (S05E08)
Treasons, Stratagems, And Spoils (S05E07)
2016 Druhá šance (TV seriál)
Osobní záležitost (E10)
Stará známá (E08)
Tenkrát v autě (E07)
další epizody (8)
Noční směna (TV seriál)
Unexpected (S03E09)
2015 Policie Battle Creek (TV seriál)
Homecoming (E12)
2012 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
2011 Man Up (TV seriál)
Necessary Roughness (TV seriál)
Losing Your Swing (S01E08)
Dream On (S01E06)
Spinning Out (S01E03)
další epizody (5)
The Exes (TV seriál)
2010 Upíří deníky (TV seriál)
A Few Good Men (S01E15)
2009 Private Practice (TV seriál)
Right Here, Right Now (S03E03)
Yours, Mine & Ours (S02E22)
Do the Right Thing (S02E20)
další epizody (5)
Médium (TV seriál)
All in the Family (S05E09)
2008 Mentalista (TV seriál)
Agentura Jasno (TV seriál)
Vražedná móda (S02E15)
2007 What About Brian (TV seriál)
What About Calling All Friends... (S02E19)
What About Secret Lovers... (S02E18)
What About All That Glitters... (S02E17)
další epizody (10)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Ženatý, ale sám (S07E04)
2006 What About Brian (TV seriál)
What About True Confessions? (S02E09)
What About Secrets... (S02E08)
What About First Steps... (S02E07)
další epizody (16)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Blesková vražda (S03E04)
2003 A.U.S.A. (TV seriál)
Dva a půl chlapa (TV seriál)
Miss Match (TV seriál)
Sue Thomas: Agentka FBI (TV seriál)
Uprchlík (S01E17)
2000 M.Y.O.B. (TV seriál)
1999 Ryan Caulfield: Year One (TV seriál)

Dokumentární

1992 HBO First Look (TV seriál)

Host

TV pořady

1996 Comedy Central Canned Ham (TV pořad)