foto

Ruta Lee

  • nar. 30.5.1935 (83 let)
    Montréal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Christmas Too Many, A
Christmas at Cadillac Jack's (TV film)
2006 Každý den jsou Vánoce (TV film)
2004 Quiet Kill
2001 Pretty When You Cry
1995 Smích ze záhrobí
1994 Pterodactyl Woman from Beverly Hills
1990 People Like Us (TV film)
1989 Sladké ptáče mládí (TV film)
1988 Scooby-Doo and the Ghoul School (TV film)
1983 Rooster: Spurs of Death!
Smorgasbord
1981 Elvis and the Beauty Queen (TV film)
1980 Strašidla z Buxley Hall (TV film)
1974 Indict and Convict (TV film)
Roll, Freddy, Roll! (TV film)
1972 Doomsday Machine, The
1971 Howling in the Woods, A (TV film)
1965 Invisible Diplomats
1964 Bullet for a Badman
1963 Hootenanny Hoot
The Gun Hawk
1962 Poor Mr. Campbell (TV film)
Sergeants 3
1961 Operation Eichmann
1958 Marjorie Morningstar
1957 Funny Face
Svědek obžaloby
1956 Anything Goes
Gaby
1955 The Girl in the Red Velvet Swing
The Twinkle in God's Eye
1954 Sedm nevěst pro sedm bratrů

TV seriály

2002 Life with Bonnie (TV seriál)
2000 Power Rangers Lightspeed Rescue (TV seriál)
1997 Roseanne (TV seriál)
The Truth Be Told (S09E21)
Roseanne-Feld (S09E20)
1993 Building, The (TV seriál)
Konečně zazvonilo, nová třída (TV seriál)
1992 Delta (TV seriál)
1988 Coming of Age (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
The Law and Harry McGraw (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Charles in Charge (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
The Rousters (TV seriál)
1982 Madame's Place (TV seriál)
1981 Simon & Simon (TV seriál)
1980 The Flintstone Comedy Show (TV seriál)
1979 Benson (TV seriál)
1978 Mork & Mindy (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
Fantasy Island (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1972 Me and the Chimp (TV seriál)
1970 Arnie (TV seriál)
1969 Love, American Style (TV seriál)
Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
1968 Mayberry R.F.D. (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
The Flying Nun (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The Wackiest Ship in the Army (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Gomer Pyle, U.S.M.C. (TV seriál)
1963 Arrest and Trial (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
Fractured Flickers (TV seriál)
Temple Houston (TV seriál)
The Bill Dana Show (TV seriál)
The Travels of Jaimie McPheeters (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
The Twilight Zone (TV seriál)
A Short Drink from a Certain Fountain (S05E11)
1962 The Lucy Show (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 The Dick Powell Show (TV seriál)
1960 Dante (TV seriál)
Harrigan and Son (TV seriál)
Michael Shayne (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
The Brothers Brannagan (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Tab Hunter Show (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Hawaiian Eye (TV seriál)
Hennesey (TV seriál)
Johnny Staccato (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Markham (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Alaskans (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Man from Blackhawk (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
Tightrope (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bat Masterson (TV seriál)
Man with a Camera (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
Rescue 8 (TV seriál)
U.S. Marshal (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Alcoa Theatre (TV seriál)
Captain David Grief (TV seriál)
Colt .45 (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Richard Diamond, Private Detective (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Suspicion (TV seriál)
The Gray Ghost (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
The Walter Winchell File (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
Whirlybirds (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Cheyenne (TV seriál)
Crossroads (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
Science Fiction Theatre (TV seriál)
Star Stage (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
The Lineup (TV seriál)
1953 I Led 3 Lives (TV seriál)
The Danny Thomas Show (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
1951 Dragnet (TV seriál)
Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)
1950 Lux Video Theatre (TV seriál)
The George Burns and Gracie Allen Show (TV seriál)
1949 Fireside Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2004 Goodnight, We Love You

TV pořady

1998 Hollywood Squares (TV pořad)
1973 Match Game 73 (TV pořad)
1970 Real Tom Kennedy Show, The (TV pořad)
1969 It's Your Bet (TV pořad)
1968 What's My Line? (TV pořad)
1965 The Hollywood Squares (TV pořad)
1962 Girl Talk (TV pořad)
1957 Tonight Starring Jack Paar (TV pořad)
1947 Pantomime Quiz (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace