foto

Satish Shah

  • nar. 25.6.1951 (68 let)
    Bombaj, Maharashtra, Indie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Tukkaa Fitt
2014 Humshakals
2013 Club 60
Ramaiya Vastavaiya
2011 Always Kabhi Kabhi
Ra.One
2010 Chance Pe Dance
Jaane Kahan Se Aayi Hai!
Khichdi: The Movie
Potkáme se, potkáme
2009 Horn 'OK' Pleassss
Kal Kissne Dekha
2008 Bhoothnath
De Taali
Dhoom Dadakka
2007 Just Married
Om Shanti Om
Panga Naa Lo
2006 Aryan: Unbreakable
Fanaa
Love Ke Chakkar Mein
Offshore
Sandwich
2005 Bachke Rehna Re Baba
Pyaar Mein Twist
Ramji Londonwaley
Shaadi No. 1
2004 Jsem s tebou
Kis Kis Ki Kismat
Masti
Mujhse Shaadi Karogi
2003 Chalte Chalte
Ishq Vishk
Kuch Naa Kaho
Love at Times Square
Out of Control
Tujhe Meri Kasam
Zítřek už možná nepřijde
2002 Jeena Sirf Merre Liye
Kitne Door... Kitne Paas
Mujhse Dosti Karoge!
Pyaar Ki Dhun
Saathiya
2001 Meri Dhoti Tera Ghagra
2000 Har Dil Jo Pyar Karega...
Kaho Naa... Pyaar Hai
Phir Bhi Dil Hai Hindustani
Saali Poori Gharwali
1999 Anari No. 1
Hum Saath-Saath Hain: We Stand United
1998 Barsaat Ki Raat
Dhoondte Reh Jaaoge!
Gharwali Baharwali
Prem Aggan
Tirchhi Topiwale
1997 Aar Ya Paar
Agnichakra
Ghulam-E-Musthafa
Hero No. 1
Himalay Putra
Judwaa
Kaun Rokega Mujhe
Mere Sapno Ki Rani
Saat Rang Ke Sapne
1996 Saajan Chale Sasural
1995 Akele Hum Akele Tum
Baazi
Bewafa Sanam
Dance Party
Jamla Ho Jamla
Statečné srdce získá nevěstu
1994 Anokha Premyudh
Co pro tebe znamenám
Ghar Ki Izzat
Stuntman
Teesra Kaun?
1993 Aaja Meri Jaan
Aashik Aawara
Bomb Blast
Boy Friend
Kabhi Haan Kabhi Naa
Sainik
Wajva Re Wajva
1992 Aaj Ka Goonda Raj
Abhi Abhi
Dilwale Kabhi Na Hare
1991 Baharon Ke Manzil
Benaam Badsha
Deshwasi
Dharam Sankat
Mehandi Ban Gai Khoon
Naamcheen
Narasimha
Phoolwati
Pratikar
1990 Amba
Apmaan Ki Aag
Chor Pe Mor
Haatim Tai
Mera Pati Sirf Mera Hai
Meri Lalkaar
Pathar Ke Insan
Shaitani Ilaaka
Thanedaar
1989 Bade Ghar Ki Beti
Clerk
Dost Garibon Ka
Hisaab Khoon Ka
Khoj
Ladaai
Ladki
Mahaadev
Naag Nagin
Sachché Ká Bol-Bálá
Touhean
1988 Aage Ki Soch
Commando
Ek Hi Maqsad
Ghar Ghar Ki Kahani
Ghar Mein Ram Gali Mein Shyam
Gharwali Baharwali
Hero Hiralal
Maalamaal
Veerana
1987 Aaj Ka Robin Hood
Anjaam
Apne Apne
Avam
Diljalaa
Gammat Jammat
Jaan Hatheli Pe
Kalyug Aur Ramayan
Param Dharam
1986 Aag Aur Shola
Amrit
Anokha Rishta
Bhagwaan Dada
Love 86
Main Balwan
Peechha Karro
1984 Bhavna
Mohan Joshi Hazir Ho!
Purana Mandir
1983 Jaane Bhi Do Yaaro
Kaise Kaise Log
1982 Saath Saath
Shakti
1981 Umrao Jaan
1980 Albert Pinto Ko Gussa Kyon Ata Hai
1978 Arvind Desai Ki Ajeeb Dastaan
Gaman

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky