foto

Brendan Hunt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Událost velkolepých rozměrů
2015 Snail
2014 Šéfové na zabití 2
2013 Millerovi na tripu
2002 Momentky
1999 An Amsterdam Tale

TV seriály

2020 Ted Lasso (TV seriál)
Episode 10 (E10)
All Apologies (E09)
The Diamond Dogs (E08)
další epizody (10)
Bless This Mess (TV seriál)
Tornado Season: Part Two (S02E20)
2019 Bless This Mess (TV seriál)
The Return of Short Shorts (S01E03)
2017 Casual (TV seriál)
Fresno (S03E09)
2016 Zornův syn (TV seriál)
Chuť Zephyrie (E05)
2014 Kirby Buckets (TV seriál)
2013 The Bridge (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2012 Key and Peele (TV seriál)
Pes a jeho blog (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Dávačka (S08E07)
2011 Austin a Ally (TV seriál)
Zpátky do školy (TV seriál)
Studia moderního stěhování (S03E07)
2010 Infinity Strategists (TV seriál)
Svetlana (TV seriál)
Parks and Recreation (TV seriál)
Sweetums (S02E15)
2009 Zeke a Luther (TV seriál)
2007 Derek and Simon: The Show (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)
2003 Reno 911! (TV seriál)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2020 Ted Lasso (TV seriál)
Episode 10 (E10)
All Apologies (E09)
The Diamond Dogs (E08)
další epizody (10)

Producentská filmografie

TV seriály

2020 Ted Lasso (TV seriál)
Two Aces (E06)
Tan Lines (E05)
For the Children (E04)
další epizody (6)

Host

TV pořady

2009 Noční Show Jimmyho Fallona (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky