foto

Pavla Ptáčková-Vitázková

  • nar. 21.12.1978 (38 let)
    Brno, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Pavla Ptáčková se narodila 21. prosince 1978 v Brně, v nedivadelní rodině. Od roku 1997, kdy odmaturovala na gymnáziu, hraje v Městském divadle Brno, přestože herečkou být nikdy nechtěla.

Její první rolí v MdB byla Desdemona v inscenaci Othello. Vyzkoušela si také role v inscenacích Vlasy, Amadeus, Radúz a Mahulena, Les, Smutek sluší Elektře, Libertin, Sluha dvou pánů, Mistr a Markétka, Přelet nad kukaččím hnízdem, aj.

Tuto začínající herečku už jsme mohli vidět jako princeznu v několika televizních pohádkách (Duhová panna, Princezna se zlatým lukem), ale do povědomí diváků se dostala až díky postavě fotografky, novinářky a svobodné matky Kláry v jedné osobě v seriálu Redakce. Nyní ji můžeme vídat v roli veterinářky Ivy v seriálu Ordinaci v růžové zahradě.

Se svým přítelem (Dušan Vitázek) se poznala v brněnském divadle.

Martin "blues" Daneš

Herecká filmografie

Filmy

2012 Definice lásky (TV film)
2010 Domina (TV film)
2008 Smrt Pavla I. (divadelní záznam)
2002 Babylon (divadelní záznam)
O princezně se zlatým lukem (TV film)
2000 Duhová panna (TV film)
1999 Les (divadelní záznam)
O princezně z Rimini (TV film)

TV seriály

2017 Temný Kraj (TV seriál)
Jezinky pokračování (E10)
Jezinky (E09)
Doktorka Kellerová (TV seriál)
Dopis na rozloučenou (S02E05)
2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Policie Modrava (TV seriál)
Ranč (S01E01)
2014 Kancl (TV seriál)
Vysoký tlak (E06)
Připouštění (E02)
Redukce (E01)
2010 Cesty domů (TV seriál)
Kriminálka Staré Město (TV seriál)
2009 První krok (TV seriál)
O krok vpředu (E13)
Jdu do toho (E11)
Nečekaná zkouška (E10)
další epizody (12)
2008 Kriminálka Anděl (TV seriál)
2007 Četnické humoresky (TV seriál)
Poklad (S03E04)
2006 Ordinace v růžové zahradě (TV seriál)
Ordinace v zoologické zahradě (S02E34)
Zítra bude peklo (S02E33)
Texasky z Texasu (S02E32)
další epizody (45)
2004 Redakce (TV seriál)
Tam a zpět (S01E13)
Právo na práci (S01E12)
Mimo realitu (S01E11)
další epizody (13)
2003 Útěk do Budína (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)

TV pořady

2010 Prostřeno! (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace