foto

Siemen Rühaak

  • nar. 16.5.1950 (68 let)
    Osteel, Dolní Sasko, Západní Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Rosamunde Pilcher: Anděl strážný (TV film)
Tatort – Feierstunde (TV film)
2015 Doppelter Einsatz - Wunder auf Bestellung (TV film)
2014 Karner 9
2012 Rosamunde Pilcher: Nový začátek (TV film)
2011 Komisař Costa: Chuť na vraždu
2009 Podzim lásky (TV film)
2008 Inga Lindström: Rozhodující léto (TV film)
Still-Leben (TV film)
2007 Günstige Prognose
Muž mých snů (TV film)
Pochod milionů (TV film)
2006 Konec zlatých časů (TV film)
Tod einer Freundin (TV film)
2005 Hengstparade (TV film)
Matky mého muže (TV film)
Mozartbrot
2003 Im Schatten der Macht (TV film)
Northern Star
Rosenstrasse
2000 Das Traumschiff - Neuseeland (TV film)
Tatort - Blaues Blut (TV film)
1999 Der arabische Prinz (TV film)
1998 Das Traumschiff - Argentinien (TV film)
Místo činu: Frankfurt - Nebezpečná svědkyně (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Trny v údolí květin (TV film)
1997 Frühstück zu viert (TV film)
Insel der Furcht (TV film)
Polizeiruf 110 - Feuer! (TV film)
1996 Das Traumschiff - Singapur (TV film)
Doppelter Einsatz - Adrenalin (TV film)
Doppelter Einsatz - Jagdzeit (TV film)
Doppelter Einsatz - Kinder des Saturn (TV film)
Doppelter Einsatz - Terror (TV film)
Vacances bougeoises (TV film)
1995 Alte Freunde küßt man nicht (TV film)
Doppelter Einsatz - Brisante Geschäfte (Teil 1) (TV film)
Doppelter Einsatz - Brisante Geschäfte (Teil 2) (TV film)
Doppelter Einsatz - Der unbekannte Feind (TV film)
Doppelter Einsatz - Ein Mittwoch (TV film)
Doppelter Einsatz - Faustpfand (TV film)
Doppelter Einsatz - Kais kleiner Bruder (TV film)
Doppelter Einsatz - Keinen Widerstand! (TV film)
Doppelter Einsatz - Nervensache (TV film)
Doppelter Einsatz - Noch zwei Tage bis Rio (TV film)
Doppelter Einsatz - Privatpatienten (TV film)
Doppelter Einsatz - Touristen (TV film)
Doppelter Einsatz - Tödlicher Stoff (TV film)
Doppelter Einsatz - Wechselgeld (TV film)
Mami, ich will bei dir bleiben (TV film)
Tatort - Bienzle und die Feuerwand (TV film)
Ärztin in Angst (TV film)
1994 Alles außer Mord - Wer Gewalt sät (TV film)
Dernier stade
Kidnapped
Traumschiff - Dubai, Das (TV film)
1993 König & Consorten (TV film)
Stunde der Füchse (TV film)
1989 Sievers wartet! (TV film)
1988 Sommer in Lesmona (TV film)
Wie kommt das Salz ins Meer? (TV film)
1987 Verworrene Bilanzen (TV film)
Wer ist dran? (TV film)
1986 Totenreich, Das (TV film)
Wanderungen durch die Mark Brandenburg (TV film)
1985 Unser Mann im Dschungel (TV film)
1983 Die Matrosen von Kronstadt (TV film)
1982 Doktor Faustus
Einer von uns (TV film)
Schlaflose Tage (TV film)
1980 Desperado City
1978 Gesche Gottfried (TV film)
1977 Die Soldaten (TV film)
Grete Minde
1975 Faneflukt
Hilde Breitner (TV film)
Liebe mal so - mal so (Vergnügliches über ein altes Thema) (TV film)

TV seriály

2017 Bad Cop - kriminell gut (TV seriál)
7 Zentimeter (E09)
Kindsköpfe (E08)
2016 Kobra 11 (TV seriál)
Vyhoření (S21E07)
2009 Alisa - Jdi za svým srdcem (TV seriál)
Die Bergretter (TV seriál)
Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Der Kleine Mönch (TV seriál)
Zwei Profis (TV seriál)
2000 Království temnot (TV seriál)
1999 Die Pfefferkörner (TV seriál)
Klinikum Berlin Mitte - Leben in Bereitschaft (TV seriál)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Klaun (TV seriál)
Poslední svědek (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 Die Geliebte (TV seriál)
Mona M. - Mit den Waffen einer Frau (TV seriál)
Solange es die Liebe gibt (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
Dr. Stefan Frank (TV seriál)
Kurklinik Rosenau (TV seriál)
Stefanie (TV seriál)
Šimpanz Charly (TV seriál)
1994 Ahoj, strejdo doktore! (TV seriál)
Die Kommissarin (TV seriál)
Dvojí nasazení (TV seriál)
Gerichtsreporterin, Die (TV seriál)
Nur eine kleine Affäre (TV seriál)
Verliebt, verlobt, verheiratet (TV seriál)
1993 Happy Holiday (TV seriál)
Její vrazi (TV seriál)
Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1992 Doktor z hor (TV seriál)
1990 Blaues Blut (TV seriál)
Pfarrerin Lenau (TV seriál)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
1986 Detektivbüro Roth (TV seriál)
Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Kleine Stadt, ich liebe dich (TV seriál)
1984 Eine Klasse für sich - Geschichten aus einem Internat (TV seriál)
1981 Das Traumschiff (TV seriál)
Případ pro dva (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
Spannende Geschichten (TV seriál)
1977 Starej (TV seriál)
1972 Motiv Liebe (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1991 DAS! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace