foto

Charlie Semine

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Aardvark
2014 Friends and Romans
2011 Pan Popper a jeho tučňáci
2006 iChannel

TV seriály

2019 Prodigal Son (TV seriál)
All Souls and Sadists (S01E06)
Jak prosté (TV seriál)
Nepřítel (S07E11)
2018 Instinct (TV seriál)
Owned (S01E07)
2016 BrainDead (TV seriál)
The End of All We Hold Dear: What Happens When Democracies Fail: A Brief Synopsis (E13)
Six Points on the New Congressional Budget: The False Dichotomy of Austerity vs. Expansionary Policies (E11)
The Power of Euphemism: How Torture Became a Matter of Debate in American Politics (E07)
další epizody (7)
2015 Pot a slzy (TV seriál)
M.I.A. (E05)
Boogie Dark (E04)
Reconnaissance (E03)
Všemocný (TV seriál)
Strana 44 (E04)
2014 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Boj o opatrovnictví (S04E20)
2013 Stoupenci zla (TV seriál)
Závěrečná kapitola (S01E15)
Konec je blízko (S01E14)
Lovci zločinců (TV seriál)
Nevypočitatelný miliardář (S02E14)
2012 Smash (TV seriál)
The Movie Star (S01E11)
Understudy (S01E10)
The Coup (S01E08)
další epizody (4)
Muž s posláním (TV seriál)
In Case of Heart Failure (E16)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Rozvrácený domov (S01E09)
Dobrá manželka (TV seriál)
Povel k palbě (S03E09)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
That Crazy Bitch Was Right (E22)
Too Much Attitude and Not Enough Underwear (E21)
We All Saw This Coming (E20)
další epizody (11)
Patty Hewes - nebezpečná advokátka (TV seriál)
Tell Me I'm Not Racist (S03E10)
2009 Nemocnice Mercy (TV seriál)
Destiny, Meet My Daughter, Veronica (E07)
The Last Thing I Said Was (E06)
You Lost Me with the Cinderblock (E05)
další epizody (7)
1990 Zákon a pořádek (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky