foto

Bruce Kirby

  • nar. 24.4.1928 (89 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Bottom Feeders
2008 2:22
2007 Alpha Mail
Slice
2004 Crash
2000 Blood Money (TV film)
1999 Autunno
Vinnie and Angela's Beauty Salon and Funeral Parlor
1998 Bold Affair, A
1996 All She Ever Wanted (TV film)
Cottonwood, The
Vánoce trochu jinak (TV film)
1995 Columbo: Podivní spojenci (TV film)
1994 Rave Review
1993 Odd Couple: Together Again, The (TV film)
Pan Báječný
1992 Getting Up and Going Home (TV film)
1991 Joey Takes a Cab
Perry Mason: Případ smrtící módy (TV film)
1990 Columbo: Na programu vražda (TV film)
Columbo: Planý poplach (TV film)
Zlý Jim
1989 Velkofilm
1988 Dáma v bílém
Nitti - Neústupný (TV film)
Rokenrolová parta
1987 Šťastný Nový rok
Vyhoď máti z vlaku
1986 Ozbrojení a nebezpeční
Stůj při mně
1985 Sladké sny
1983 Branagan and Mapes (TV film)
1981 Other Victim, The (TV film)
1979 Fyre
Muppet Movie, The
1978 Columbo: Předveď dokonalou vraždu (TV film)
1977 McNamara's Band (TV film)
1976 Columbo: Poslední pocta komodorovi (TV film)
Commitment, The
1975 America, You're On (TV film)
Columbo: Krize identity (TV film)
Columbo: Vrah zavolá v deset (TV film)
Conspiracy of Terror (TV film)
Man on the Outside (TV film)
1974 Columbo: Za úsvitu (TV film)
1973 Columbo: Sladká, leč smrtící (TV film)
1972 Another Nice Mess
J.W. Coop
1971 How to Frame a Figg
Thief (TV film)
1970 Hlava 22
Other Man, The (TV film)

TV seriály

2005 Vražedná čísla (TV seriál)
2001 Scrubs: Doktůrci (TV seriál)
V tajných službách (TV seriál)
1999 Rodina Sopránů (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
1997 Hráči (TV seriál)
1996 Ochránce (TV seriál)
Tracey Takes On... (TV seriál)
1995 Bless This House (TV seriál)
Caroline in the City (TV seriál)
The Single Guy (TV seriál)
1994 Bláznovy fejetony (TV seriál)
Blue Skies (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Stíny nad Waikiki (TV seriál)
1991 Reasonable Doubts (TV seriál)
1990 Hull High (TV seriál)
The Fanelli Boys (TV seriál)
1989 Ann Jillian (TV seriál)
Anything But Love (TV seriál)
Have Faith (TV seriál)
1988 In the Heat of the Night (TV seriál)
Murphy Brown (TV seriál)
1987 Down and Out in Beverly Hills (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 Stir Crazy (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
Night Court (TV seriál)
Punky Brewster (TV seriál)
Three's a Crowd (TV seriál)
To je vražda, napsala (TV seriál)
1982 Remington Steele (TV seriál)
Tucker's Witch (TV seriál)
1981 Greatest American Hero, The (TV seriál)
Poldové z Hill Street (TV seriál)
Shannon (TV seriál)
1979 Eischied (TV seriál)
Turnabout (TV seriál)
1978 The Eddie Capra Mysteries (TV seriál)
Vega$ (TV seriál)
1977 Lou Grant (TV seriál)
Operation Petticoat (TV seriál)
Rafferty (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Delvecchio (TV seriál)
Holmes and Yo-Yo (TV seriál)
1974 Barney Miller (TV seriál)
Chico and the Man (TV seriál)
The Rockford Files (TV seriál)
1973 Harry O (TV seriál)
Kojak (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
Toma (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Banacek (TV seriál)
Bob Newhart Show, The (TV seriál)
M*A*S*H (TV seriál)
Me and the Chimp (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Longstreet (TV seriál)
Monty Nash (TV seriál)
1970 Mary Tyler Moore (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
Night Gallery (TV seriál)
The Everly Brothers Show (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
Medical Center (TV seriál)
Room 222 (TV seriál)
The Courtship of Eddie's Father (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
The Doris Day Show (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
1967 Ironside (TV seriál)
Judd for the Defense (TV seriál)
The Mothers-In-Law (TV seriál)
1966 Mission: Impossible (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
1963 The Patty Duke Show (TV seriál)
1962 The Nurses (TV seriál)
1961 Car 54, Where Are You? (TV seriál)
The Defenders (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Brenner (TV seriál)
1955 The Phil Silvers Show (TV seriál)
1951 Goodyear Television Playhouse (TV seriál)

Dokumentární

2011 Troupers
2009 Above All Else: The Everest Dream

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace