foto

John Milford

  • nar. 7.9.1929
    Johnstown, New York, USA
  • zem. 14.8.2000 (70 let)
    Santa Monica, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1998 Barvy moci
1995 Soud cti (TV film)
Wounded Heart (TV film)
1987 Student Confidential
1986 Řekni ano!
1983 Policistka z titulní strany (TV film)
1981 Návrat na Planetu opic (TV film) - a.z.
1980 Aliens Are Coming, The (TV film)
Joni
The Kids Who Knew Too Much (TV film)
1979 Spider-Man: The Dragon's Challenge (TV film) - a.z.
1977 The Amazing Spider-Man (TV film)
1976 Riding with Death (TV film)
1975 Missing Are Deadly, The (TV film)
1968 Podporujte svého šerifa!
Sound of Anger, The (TV film)
1967 Last Challenge, The
1966 For Pete's Sake
1965 Zebra in the Kitchen
1963 Gunfight at Comanche Creek
1959 Face of a Fugitive
1958 The Heart Is a Rebel
1957 The Persuader
1956 Desatero přikázání
1955 Marty

TV seriály

1999 Chicken Soup for the Soul (TV seriál)
1995 The Client (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Naše město (S02E24)
1992 Melrose Place (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
1991 Mírová bojiště (TV seriál)
1988 Freddyho noční můry (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
1986 Sledge Hammer, policajt s.r.o. (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Ošklivé káčátko (S01E18)
1984 Call to Glory (TV seriál)
Highway to Heaven (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1983 A-Team (TV seriál)
Bare Essence (TV seriál)
Hotel (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
Knight Rider (TV seriál)
T.J. Hooker (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Dynastie (TV seriál)
Phoenix, The (TV seriál)
1980 Enos (TV seriál)
1979 Buck Rogers in the 25th Century (TV seriál)
Spider-Woman (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
1977 ABC Weekend Specials (TV seriál)
Bigfoot and Wildboy (TV seriál)
CHiPs (TV seriál)
Code R (TV seriál)
1976 Delvecchio (TV seriál)
Gemini Man (TV seriál)
Quincy M.E. (TV seriál)
The Bionic Woman (TV seriál)
1975 Joe Forrester (TV seriál)
The Blue Knight (TV seriál)
Wonder Woman (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Petrocelli (TV seriál)
Planet of the Apes (TV seriál)
Police Woman (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Hawkins (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
The Magician (TV seriál)
The New Perry Mason (TV seriál)
Toma (TV seriál)
Columbo (TV seriál)
Dvojexpozice (S03E04)
1972 Ghost Story (TV seriál)
The Sixth Sense (TV seriál)
V ulicích San Francisca (TV seriál)
1971 Cannon (TV seriál)
Longstreet (TV seriál)
Owen Marshall: Counselor at Law (TV seriál)
1970 Dan August (TV seriál)
McCloud (TV seriál)
1969 Marcus Welby, M.D. (TV seriál)
The Bold Ones: The Lawyers (TV seriál)
1968 Lancer (TV seriál)
Land of the Giants (TV seriál)
The Mod Squad (TV seriál)
The Outcasts (TV seriál)
1967 Captain Nice (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Neúplatný (TV seriál)
The Guns of Will Sonnett (TV seriál)
The High Chaparral (TV seriál)
The Invaders (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
Iron Horse (TV seriál)
The Felony Squad (TV seriál)
1965 Agent Smart (TV seriál)
I Dream of Jeannie (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
Man Called Shenandoah, A (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1964 12 O'Clock High (TV seriál)
Daniel Boone (TV seriál)
Destry (TV seriál)
Voyage to the Bottom of the Sea (TV seriál)
1963 Breaking Point (TV seriál)
General Hospital (TV seriál)
The Lieutenant (TV seriál)
The Outer Limits (TV seriál)
Uprchlík (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
Empire (TV seriál)
Stoney Burke (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1960 Outlaws (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
The Case of the Dangerous Robin (TV seriál)
The Chevy Mystery Show (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
Wrangler (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Bourbon Street Beat (TV seriál)
Kraft Mystery Theater (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Men Into Space (TV seriál)
Riverboat (TV seriál)
Shotgun Slade (TV seriál)
The Detectives (TV seriál)
The Man and the Challenge (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
This Man Dawson (TV seriál)
Wichita Town (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Buckskin (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
1957 Have Gun - Will Travel (TV seriál)
M Squad (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Restless Gun (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 State Trooper (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Fury (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
The Millionaire (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)
Lassie (TV seriál)
1953 Letter to Loretta (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace