foto

Bradford Tatum

  • nar. 29.3.1965 (54 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Salt
2003 Osamělý strážce (TV film)
1999 Standing on Fishes
1997 Not In This Town (TV film)
Pronto (TV film)
1996 Periskop nahoru a dolů
Within the Rock (TV film)
1995 Bělásek
Neporazitelný II
Černý škorpion (TV film)
1994 Cool and the Crazy (TV film)
Force On Force
Rockmánie
1990 Mulberry Street (TV film)

TV seriály

2013 Glee (TV seriál)
The End of Twerk (S05E05)
2012 Město divů (TV seriál)
Ať žije král (S01E08)
Kdo je kůň a kdo je žokej (S01E07)
Tvrdý dopad (S01E06)
další epizody (8)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Samotář (S05E17)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Příběhy utajeného násilí (S01E06)
Odložené případy (TV seriál)
Nejnovější zprávy (S06E13)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Návštěvníci (S09E20)
Pohotovost (TV seriál)
Strach z odloučení (S15E11)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
A proč jsi musel zabít? (S07E03)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Sen o jiném životě (S01E01)
1999 Čarodějky (TV seriál)
Tajemství (S01E14)
1996 The Burning Zone (TV seriál)
1993 Strážce moře (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Salt
1999 Standing on Fishes

TV seriály

1980 In Our Lives (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace