foto

Bradford Tatum

  • nar. 29.3.1965 (55 let)
    California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Salt
2003 Osamělý strážce (TV film)
1999 Standing on Fishes
1997 Not In This Town (TV film)
Pronto (TV film)
1996 Periskop nahoru a dolů
Within the Rock (TV film)
1995 Bělásek
Neporazitelný II
Černý škorpion (TV film)
1994 Cool and the Crazy (TV film)
Force On Force
Rockmánie
1990 Mulberry Street (TV film)

TV seriály

2020 Projekt Modrá kniha (TV seriál)
Muži v černém (S02E05)
2013 Glee (TV seriál)
The End of Twerk (S05E05)
2012 Město divů (TV seriál)
Ať žije král (S01E08)
Kdo je kůň a kdo je žokej (S01E07)
Tvrdý dopad (S01E06)
další epizody (8)
2010 Myšlenky zločince (TV seriál)
Samotář (S05E17)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Příběhy utajeného násilí (S01E06)
Odložené případy (TV seriál)
Nejnovější zprávy (S06E13)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Návštěvníci (S09E20)
Pohotovost (TV seriál)
Strach z odloučení (S15E11)
2008 Kriminálka Miami (TV seriál)
A proč jsi musel zabít? (S07E03)
2002 Beze stopy (TV seriál)
Sen o jiném životě (S01E01)
Philly (TV seriál)
San Diego Padre (E19)
1999 Čarodějky (TV seriál)
Tajemství (S01E14)
1998 Melrose Place (TV seriál)
Blunt Drama (S06E21)
A Swing and a Mrs. (S06E20)
Last Train to Baghdad (S06E19)
1996 The Burning Zone (TV seriál)
1995 Murder One (TV seriál)
Episode 7 (S01E07)
Policie New York (TV seriál)
Torah! Torah! Torah! (S03E02)
1994 Strážce moře (TV seriál)
Nothing But the Truth (S01E14)
1993 Policie New York (TV seriál)
Brown Appetit (S01E03)
1991 Parker Lewis musí vyhrát (TV seriál)
Spasený Randall (S01E20)

Režijní filmografie

Filmy

2006 Salt
1999 Standing on Fishes

TV seriály

1980 In Our Lives (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky