foto

Emmett J. Scanlan

  • nar. 1979
    Dublin, Irsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 My Daughter Is Missing
2016 Breakdown
2014 Patrikův den
Strážci Galaxie
2011 Analogue Love
Thór – Legendy z Valhally
2010 Blood
2009 Once Upon a Time in Dublin
Surovost
2008 Anton
Christian Blake
Colour from the Dark
Freakdog
2007 Klub vyděračů
2006 Borci

TV seriály

2018 Butterfly (TV seriál)
Girlfriends (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Safe (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
Women On The Verge (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
Lore (TV seriál)
Burke and Hare: In the Name of Science (S02E01)
2017 Podfu(c)k (TV seriál)
Coming Home To Roost (S01E07)
Across The Pond (S01E04)
2016 The Fall (TV seriál)
Peklo v něm (S03E04)
2015 Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 4 (S01E04)
Constantine (TV seriál)
Waiting for the Man (E13)
2014 Constantine (TV seriál)
Danse Vaudou (E05)
Suspects (TV seriál)
In the Flesh (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 5 (S02E05)
Episode 4 (S02E04)
další epizody (6)
The Fall (TV seriál)
Osvětliž mysli temnotu (S02E06)
V davu bitvy vražedné (S02E05)
Mysl jest mu příbytkem (S02E04)
další epizody (6)
2013 Atlantis (TV seriál)
The Fall (TV seriál)
Bezedná propast (S01E05)
Vilnost a víno (S01E03)
Viditelná temnota (S01E02)
další epizody (4)
2010 The Guards (TV seriál)
2009 Mattie (TV seriál)
2008 Hollyoaks Later (TV seriál)
2007 Paddywhackery (TV seriál)
2004 Big Bow Wow, The (TV seriál)
2003 The Clinic (TV seriál)
1995 Hollyoaks (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Phone, The (TV pořad)
2007 Xposé (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace