foto

Kris Holden-Ried

  • nar. 1.8.1973 (44 let)
    Pickering, Ontario, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Studoval Montreal's Concordia University School of Business, když se účastnil prvního konkurzu a získal hlavní roli v dramatu z 12. stoleti MLADÝ IVANHOE, také díky tomu, že byl vítězem soutěže v jízdě na koni a šermu.

Následně studoval herectví u Uty Hagen, s Janine Manatis stejne jako i v Green Room Actor's Workshop a National Film Acting School. Stal se velmi uznávaným, s rostouci reputací charakterního herce. Můžeme ho videt např. v K-19: STROJ NA SMRT (Anton), nebo v ICE BOUND (Lunar). Objevil se též v několika seriálech, například TUDOROVCI (2007) v roli Comptona, PARADISE FALLS (2001), DEGRASSI: THE NEXT GENERATION (2001) nebo RIVERDALE (1997).

s "sokov" k

Herecká filmografie

Filmy

2017 Another You
2015 Four Saints
2014 Saul: The Journey to Damascus
2013 Retornado
Sex po dětech
Tajemství rodného domu
2012 Underworld: Probuzení
2010 Ben Hur (TV film)
The Untitled Work of Paul Shepard
2009 Death of Alice Blue, The
Last New Year, The
Santova dcera 2: Nejisté Vánoce (TV film)
Skryté zločiny (TV film)
Trosečníci (TV film)
2008 Dívka a pes (TV film)
Nikomu nevěř
Pomluva (TV film)
2007 A Broken Life
Citové pouto
2006 Motel Niagara
2005 Big Girl
Probuzení
2004 Dotyk růžové
2003 Alice Blue
Cesta k ledu (TV film)
2002 Krutý verdikt (TV film)
K-19: Stroj na smrt
Pátá oběť (TV film)
2001 Kainovo pronásledování: Přísaha
2000 Fáma
Generál (TV film)
Girls Who Say Yes
Hendrix (TV film)
1999 Nikdy na mne nezapomeňte (TV film)
1998 Going to Kansas City
Obhájci: Nenávist (TV film)
1997 Dům démonů
Habitat - Znovuzrození ráje
Ztracená nevinnost (TV film)
1996 Rowing Through
1995 Mladý Ivanhoe (TV film)

TV seriály

2017 Taken (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Vikingové (TV seriál)
Epizoda 1 (S05E01)
2016 Dark Matter (TV seriál)
But First, We Save the Galaxy (S02E13)
Wish I'd Spaced You When I Had the Chance (S02E11)
She's One of Them Now (S02E07)
další epizody (4)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
The Bridge (TV seriál)
2009 Diamanty (TV seriál)
Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Já, Murdoch (S02E08)
2008 M.V.P. (TV seriál)
2007 Tudorovci (TV seriál)
Message to the Emperor (S01E07)
True Love (S01E06)
Arise, My Lord (S01E05)
další epizody (7)
2001 Paradise Falls (TV seriál)
1997 Riverdale (TV seriál)

Dokumentární

2014 Voyager: Hvězdný deník

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace