foto

Zdeněk Dolanský

  • nar. 4.1.1952 (66 let)
    Praha, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2014 Ondřej (studentský film)
2006 Boží pole s. r. o. (TV film)
2002 Perníková věž
1998 O Johance s dlouhými vlasy (TV film)
1995 Princ z pohádky (TV film)
1992 Pastýř a princezna (TV film)
Tvář za sklem (TV film)
1990 Stavení
1988 Jen ty a já (TV film)
Kdo ví, kdy začne svítat (TV film)
Pan Tau
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (5)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace