foto

Julia Duffy

  • nar. 27.6.1951 (69 let)
    Minneapolis, Minnesota, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Christmas at the Plaza (TV film)
Grand-Daddy Day Care
2018 Yinz
2017 Fair Market Value
2015 Všechno, co si přeje
2014 Camp X-ray
2010 Bed & Breakfast: Love is a Happy Accident
Letos nepeču (TV film)
2008 7 Things to Do Before I'm 30 (TV film)
Vánoce na draka
2007 Be My Baby
2003 Blbý a ještě blbější: Jak Harry potkal Lloyda
Nesnesitelná krutost
Šarlotina pavučinka: Velké dobrodružství Wilbura
2002 Big G, The
1996 Kidz in the Wood (TV film)
1993 Basic Values: Sex, Shock & Censorship in the 90's (TV film)
1990 Jídelníček pro vraha (TV film)
Love Boat: A Valentine Voyage, The (TV film)
1989 The Cover Girl and the Cop (TV film)
1988 Děti, možná (TV film)
1984 Children in the Crossfire (TV film)
1983 Imps*
1981 Cutterova cesta
Night Warning
Wacko
1980 Sador, vládce vesmíru

TV seriály

2018 Cool Kids (TV seriál)
Díkuvzdání u Murrayho (E07)
2017 Americká manželka (TV seriál)
Family Secrets (S02E07)
2016 Adoptable (TV seriál)
They Do (S01E06)
How Little (S01E05)
Hitting the Breaks (TV seriál)
2015 Scream Queens (TV seriál)
Thanksgiving (S01E10)
Hledání (TV seriál)
Looking for Sanctuary (S02E09)
2014 Hledání (TV seriál)
Looking for a Plus-One (S01E07)
Kurz sebeovládání (TV seriál)
Charlieho hodnocení (S02E54)
Zajatci předměstí (TV seriál)
The Ballad of Piggy Duckworth (S03E09)
2013 Shameless (TV seriál)
The Sins of My Caretaker (S03E05)
2012 Shameless (TV seriál)
Fiona Interrupted (S02E12)
Liga snů (TV seriál)
The Breastalyzer (S04E04)
2011 Shameless (TV seriál)
Father Frank, Full of Grace (S01E12)
But at Last Came a Knock (S01E09)
2008 Kouzelníci z Waverly (TV seriál)
Credit Check (S01E18)
2005 Joey (TV seriál)
Joey a nesprávné jméno (S01E18)
Kriminálka New York (TV seriál)
Recyklace (S01E12)
2002 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Slavnostní předávání diplomů (S01E22)
Sen noci pololetní (S01E12)
2001 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Líbánky skončily, a co bude dál? (S01E02)
1999 Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Mrs. Kraft (S03E14)
1997 Social Studies (TV seriál)
1993 The Mommies (TV seriál)
1991 Baby Talk (TV seriál)
1986 Designing Women (TV seriál)
1983 Wizards and Warriors (TV seriál)
1982 Modrá a šedá (TV seriál)
Na zdraví (TV seriál)
Kterákoliv kamarádka Diany (S01E06)
Newhart (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1963 The Doctors (TV seriál)
1951 Love of Life (TV seriál)

Dokumentární

2004 Look Inside 'Intolerable Cruelty', A
2001 A&E Biography: Bob Newhart - The Last Sane Man... (TV film)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky