foto

Nehemiah Persoff

  • nar. 2.8.1919 (98 let)
    Jeruzalém, Palestína
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Americký ocásek 4 - Záhadná příšera
1998 Americký ocásek 3 - Poklad na Manhattanu
1991 Americký ocásek 2
1988 Big Knife, The (TV film)
Dvojčata
Poslední pokušení Krista
1986 Americký ocásek
1983 Jentl
Sadat (TV film)
1982 O'Hara's Wife
1981 St. Helens
1980 Condominium (TV film)
F.D.R.: The Last Year (TV film)
Henderson Monster, The (TV film)
Turnover Smith (TV film)
1979 Rebels, The (TV film)
1978 Double Life, A (TV film)
Killing Stone (TV film)
Ziegfeld: The Man and His Women (TV film)
1977 Deadly Harvest
1976 Francis Gary Powers: The True Story of the U-2 Spy Incident (TV film)
Pouť zatracených
1975 Eric (TV film)
Psychic Killer
1974 Sex Symbol, The (TV film)
Stranger Within, The (TV film)
The Missiles of October (TV film)
1973 Dracula (TV film)
1972 Lapin 360
Lieutenant Schuster's Wife (TV film)
Michael O'Hara the Fourth (TV film)
1971 Mrs. Pollifax-Spy
Red Sky at Morning
1970 Cutter's Trail (TV film)
People Next Door, The
1969 The Girl Who Knew Too Much
1968 Den sovy
Escape to Mindanao (TV film)
Money Jungle, The
Panic in the City
The Power
Treasure of San Bosco Reef
1966 The Dangerous Days of Kiowa Jones (TV film)
Too Many Thieves
1965 Největší příběh všech dob
1964 A Global Affair
Fate Is the Hunter
1963 Hook, The
1961 Comancheros
The Big Show
1960 Young Juggler, The (TV film)
1959 Al Capone
Jeden den muže mimo zákon
Never Steal Anything Small
Někdo to rád horké
Zelené království
1958 Mořská zeď
The Badlanders
1957 Men in War
Street of Sinners
1956 Nepravý muž
Tím hůř, když padnou
Wild Party, The
1954 V přístavu
1953 Marty (TV film)
1948 Obnažené město

TV seriály

1995 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Heartbreak (S01E09)
1993 Právo a pořádek (TV seriál)
Night & Fog (S03E13)
1990 Star Trek: Nová generace (TV seriál)
Co nejvíc hraček (S03E22)
1983 This Is the Life (TV seriál)
1980 B.A.D. Cats (TV seriál)
1979 French Atlantic Affair, The (TV seriál)
1978 Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
High Hopes (TV seriál)
Word, The (TV seriál)
1976 Columbo (TV seriál)
Kouzelné alibi (S05E05)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
Burke's Law (TV seriál)
1960 Moment of Fear (TV seriál)
1959 The Twilight Zone (TV seriál)
Judgment Night (S01E10)
The Untouchables (TV seriál)
1954 Producers' Showcase (TV seriál)
1953 The United States Steel Hour (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Dokumentární

2011 Cesta ke slávě Tonyho Curtise
1979 In Search of Historic Jesus

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace