foto

Kyla Pratt

  • nar. 16.9.1986 (32 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Kyla Pratt se narodila v Los Angeles, nejstarší z pěti dětí učitelky Kecia Pratt-McCullarové a Johnnyho McCullar - poloprofesionální basketbalového hráče.

Začala hrát ve věku osm let, objevila se v reklamách pro interaktivní počítačovou hru a Nike. Televizní debut měla v roce 1995, kdy se objevila jako Mindy v BARNEY & FRIENDS, pak v epizodě WALKER, TEXAS RANGERS. Následující rok se stala hostem v epizodě PŘÁTELÉ, následovaly role v CHYTRÝ ČLOVĚK, SESTRA, SESTRA, RODINNÉ ZÁLEŽITOSTI, LIZZIE MCGUIRE, MOESHA, PAST NA RODIČE a PARKERS.

V roce 2001 získala roli Breanny Barnes v UPN seriálu ONE ON ONE (2001-2006). Vedle televizních rolí se také objevila v několika filmech, včetně LÁSKA A BASKETBALL (2000) a FAT ALBERT (2004). Její zatím nejznámější role byla Maya Dolittle v DR. DOLITTLE (1998), a DR. DOLITTLE 2 (2001) V roli Mayi Dolittle (nyní hlavní postavy) si zahrála v DR. DOLITTLE 3 (2006), DR. DOLITTLE 4 (2008) a DR. DOLITTLE: Million Dollar Mutts (2009). V roce 2009, Kyla Pratt hrála spolu Emmou Roberts a Jake T. Austinem v HOTELU PRO PSY.

ArsenalEagle

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Christmas Pact (TV film)
2016 The Secret She Kept (TV film)
2009 Caramel
Dr. Dolittle 5: Lucky jede do Hollywoodu
Hotel pro psy
2008 Dr. Dolittle 4
2007 Hell on Earth (TV film)
2006 Dr. Dolittle 3
2005 Proud Family Movie, The (TV film)
2004 Seat Filler, The
Tlustý Albert
2003 Maniac Magee (TV film)
2001 Dr. Dolittle 2
2000 Láska a basket
One On One
1999 Jackie's Back! (TV film)
1998 Barneyho velká dobrodružství
Dr. Dolittle
Pondělí po zázraku (TV film)
1997 Město šílenců
Walton Easter, A (TV film)
1996 Riot
1995 Dívčí klub

TV seriály

2016 Recovery Road (TV seriál)
(Be)Coming Clean (E10)
Your Side of the Street (E09)
The Weaklings (E08)
další epizody (10)
2012 Soul Man, The (TV seriál)
2011 Let's Stay Together (TV seriál)
2008 Mentalista (TV seriál)
2004 Veronica Mars (TV seriál)
Hněv napálených (S01E04)
2001 Express Yourself (TV seriál)
One on One (TV seriál)
The Proud Family (TV seriál)
1997 Smart Guy (TV seriál)
1996 Pohotovost (TV seriál)
Seber ta zlomená křídla (S02E21)
Přátelé (TV seriál)
Rachel dává výpověď (S03E10)

Dokumentární

2009 Home for Everyone: The Making of 'Hotel for Dogs', A

Hudební videoklipy

2003 Disney Channel Cicle Of Stars - Circle Of Life (hudební videoklip)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace