Reklama

Reklama

Maya Dolittleová a její věrný pes Lucky jsou zřejmě jediní, kdo mohou prezidentovi Spojených států pomoci s potížemi, které má se svým hafanem. Kyla Prattová a Peter Coyote v hlavních rolích půvabné americké rodinné komedie.  Maya Dolittleová (Kyla Prattová) a její oddaný psí přítel Lucky se vracejí v příjemné rodinné komedii s prezidentskými proporcemi! Maya by si moc přála studovat školu pro zvěrolékaře, ale na to si bude muset ještě chvilku počkat, protože jí právě telefonoval sám prezident Spojených států (Peter Coyote). Zdá se, že pes prvního muže v zemi dělá potíže a prezident nezbytně potřebuje Mayinu pomoc. Jen ona a její věrný Lucky mohou zabránit katastrofě dřív, než přeroste ve velkou národní krizi! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (33)

zodiak217 

všechny recenze uživatele

Akosi strácam presne prehľad za akým účelom bolo natočené aj štvrté pokračovanie, keď od druhého tu už nehrá hlavný ťahúň a hviezda Eddie Murphy. Je to ako s filmom "American Pie" čím dlhšie to točili, tým menej to dávalo zmysel a dokázalo zaujať, lebo každá časť bola o tom istom ibaže s menej zaujímavým hereckým osadenstvom a skopírovaným nápadom z predošlých častí v inom šate. V prípade Dolittle 3 a 4 je k víhode len to, že zvieratá vo filme asi nikdy neomrzia a vždy to bude pohodovo vtipné vidieť rozprávajúcu vačicu, či mravčiara vo filme. Ako vo filme "Neuveriteľná cesta". Koniec koncov tento film je pohodový a určite sa naň dá pozrieť i keď to nie je žiadny kinohit a má chabú dejovú líniu. Stavia však na zvieratách a na efekte, ktorý začal už prvou časťou. Je to síce len priemer, no ak nie je k zhliadnutiu nič iné aspoň príjemne zrelaxujete. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Toto pokračovanie už fakt nemalo zmysel. Slečna Dolittle pomáha americkému prezidentovi s jeho maznáčikom - wtf? Toto je ozaj scenár na úrovni déčkového levelu a to nehovorím o tom, že tu nie je prakticky žiadna postava, ktorá by vedela nejako zaujať. Jednu hviezdu jedine za to, že deťom sa to môže páčiť, inak ale celé zle. 25 % ()

Reklama

SNCIS odpad!

všechny recenze uživatele

Obsahuje spoilery: "Jsem prezident Spojených států a potřebuji, aby jste promluvila s mým hafanem." Stop! Už se na to nedá koukat. Naprostý odpad!, který se za celou dobu svého trvání ani náznakem nesnaží vyhnout trapným otřepanostem. Luckyho cestu do Hollywoodu s radostí vynechám. - odpad! ()

Elissabet 

všechny recenze uživatele

Musí se nechat, že když z Dr. Dolittla odešel Eddie Murphy začal tento film hodně ztrácet. Neříkám, že Kyla Pratt je špatná herečka, to vůbec ne, ale už to nemá ten správný humor a děj a stává se z toho komedie pro vlastně nikoho, teenageři se na to asi moc dívat nebudou a mladší...těžko říct. Můj názor je, že natáčet 3.díl bylo zbytečné, ale natáčet ještě 4. byla už jenom ztráta času. Zvlášť když si uvědomíte, že je to celé docela dost přitažené za vlasy. Holka jen tak jede do Bílého domu krotit psovi prezidenta...no comment. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Asi ani nemá smysl mluvit o zklamání, protože od tohoto snímku jsem prostě nic nečekal. Je to jen pitvání docela dobrého nápadu, který prezentoval první film, ale který byl už v tom první filmu rozmělněn. Tohle není vtipné, není to zábavné, není to zajímavé, není to prostě nijaké a ani dětem bych to raději nepouštěl. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Film se natáčel ve Vancouveru v Britské Kolumbii a Washingtonu. (rafix)

Reklama

Reklama