foto

Leslie Jordan

  • nar. 29.4.1955 (63 let)
    Memphis, Tennessee, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Until We Meet Again
2017 A Very Sordid Wedding
2016 Fear, Inc.
2014 Lucky Dog
2013 Southern Baptist Sissies
2011 Mangus!
Černobílý svět
2010 Hnízdo neřesti
2009 Eating Out: All You Can Eat
2007 Watch & Learn
Živí nebo (ne)mrtví
2005 Chasing Christmas (TV film)
Sissy Frenchfry
2004 Madhouse
U nás na farmě
2003 Farm Sluts
Moving Alan
Tracey Ullman in the Trailer Tales (TV film)
2001 Gristle, The
2000 Johnyho cesta
Lost in the Pershing Point Hotel
Život k ničemu
1998 Sbohem lásko
1997 Eat Your Heart Out
1996 Shoot the Moon
1995 Black Velvet Pantsuit
1993 Pátek třináctého 9
1992 Hrdina proti své vůli
1991 Něco tomu chybí
1990 Lyžařská hlídka
1989 Psanci (TV film)
1988 Frankenstein General Hospital
Zkus se přestěhovat

TV seriály

2019 The Cool Kids (TV seriál)
Epizoda 22 (E22)
Epizoda 21 (E21)
Epizoda 20 (E20)
další epizody (13)
2018 The Cool Kids (TV seriál)
Margaret Dates the Zodiac Killer (E09)
Hank the Cradle Robber (E08)
Thanksgiving at Murray's (E07)
další epizody (9)
Will a Grace (TV seriál)
Tex and the City (S10E03)
2017 Living The Dream (TV seriál)
Rodinka na kousky (TV seriál)
Poison Fire Teats Universe (S02E22)
Will a Grace (TV seriál)
A Gay Olde Christmas (S09E07)
How to Succeed in Business Without Really Crying (S09E05)
2016 American Horror Story (TV seriál)
Chapter 10 (S06E10)
Chapter 4 (S06E04)
Chapter 3 (S06E03)
2015 Con Man (TV seriál)
2014 Partners (TV seriál)
2013 American Horror Story (TV seriál)
Hlava (S03E09)
Hoř, babo, hoř! (S03E05)
Žertíky s nemrtvými (S03E04)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Taková normální svatba (S03E14)
Lovci duchů (TV seriál) - vyp.
Dog Dean Afternoon (S09E05) - vyp.
2012 DTLA (TV seriál)
The Neighbors (TV seriál)
Thanksgiving Is for the Bird-Kersees (S01E08)
Vychovávat Hope (TV seriál)
Když v lese spadne šunka (S03E04)
2011 Zoufalé manželky (TV seriál)
Síť se stahuje (S08E09)
Balada o nedůvěře (S08E08)
2008 Smetánka (TV seriál)
Sordid Lives: The Series (TV seriál)
2007 12 Miles of Bad Road (TV seriál)
Hidden Palms (TV seriál)
2006 Ošklivka Betty (TV seriál)
Americký táta (TV seriál)
Irregarding Steve (S03E08)
Will a Grace (TV seriál)
Finále 2/2 (S08E24)
Finále 1/2 (S08E23)
Divoký západ a Střední východ (S08E17)
další epizody (4)
2005 Americký táta (TV seriál)
Star Trek (S02E08)
Will a Grace (TV seriál)
Zachraňte tučňáky (S08E07)
Staré lásky, noví přátelé (S07E23)
Ples na sv. Valentýna (S07E16)
2004 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a tři koláče (S02E11)
Will a Grace (TV seriál)
Jedna svatba a dva rozchody 2/2 (S06E24)
Jedna svatba a dva rozchody 1/2 (S06E23)
2003 Deník zasloužilé matky (TV seriál)
Školní dražba (S02E21)
Kolik budeme mít dětí? (S02E12)
Will a Grace (TV seriál)
Nesuď, nechceš-li být souzen (S06E03)
Sbohem, vousáči (S05E17)
2002 George Lopez (TV seriál)
Will a Grace (TV seriál)
Jak je důležité býti gayem (S04E16)
2001 Will a Grace (TV seriál)
Bůh není blázen (S03E14)
Ally McBealová (TV seriál)
Svatba (S04E23)
Hledání Barryho Whitea (S04E19)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
FreakyLinks (TV seriál)
Syn pláže (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Welcome, Traveler (S05E07)
1999 Bulvár Strip (TV seriál)
Soudkyně Amy (TV seriál)
1998 Detektiv Buddy Faro (TV seriál)
Martial Law - Stav ohrožení (TV seriál)
Maximum Bob (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1997 Dharma & Greg (TV seriál)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Chameleon (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Modrý Pacifik (TV seriál)
Pan a paní Smithovi (TV seriál)
Star Trek: Voyager (TV seriál)
Nepoctivé zisky (S03E05)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
Charlie Grace (TV seriál)
Courthouse (TV seriál)
1994 Ellen (TV seriál)
Weird Science (TV seriál)
1993 Getting By (TV seriál)
Superman (TV seriál)
1992 Hearts Afire (TV seriál)
Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1991 Nurses (TV seriál)
Reasonable Doubts (TV seriál)
Top of the Heap (TV seriál)
1990 Babes (TV seriál)
Křídla (TV seriál)
Sugar and Spice (TV seriál)
1989 Coach (TV seriál)
The People Next Door (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
Půlnoční linka (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
1986 Pee-wee's Playhouse (TV seriál)
Perfect Strangers (TV seriál)
The Wizard (TV seriál)
1982 Newhart (TV seriál)
1981 The Fall Guy (TV seriál)

Dokumentární

2011 Hollywood to Dollywood
2010 A Bundle of Sticks

TV pořady

2013 Ok! TV (TV pořad)
2006 The 58th Annual Primetime Emmy Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace