foto

Herman Melville

  • nar. 1.8.1819
    New York City, New York, USA
  • zem. 28.9.1891 (72 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2018 Enigma of Benito Cereno, The - kniha
2013 Moby-Dick (divadelní záznam) - kniha
2011 Věk draků - kniha
2010 2010: Moby Dick - kniha
2007 Capitaine Achab - kniha
2003 Partanen (TV film) - povídka
2001 Bartleby - kniha
2000 Moby Dick - kniha
1999 Beau travail - kniha
Pola X - kniha
1998 Moby Dick (TV film) - kniha
1976 Bartleby - kniha
1972 Mobi Dik (TV film) - kniha
1970 Bartleby - kniha
1968 Benito Cereno - kniha
1965 As Ilhas Encantadas - povídka
1962 Billy Budd - kniha
1958 Enchanted Island - kniha
1957 Bartleby l'écrivain (TV film) - kniha
1956 Bílá velryba - kniha
1955 Moby Dick Rehearsed (TV film) - kniha
1949 Omoo-Omoo the Shark God - kniha
1935 Last of the Pagans - kniha
1931 Dämon des Meeres - kniha
1930 Moby Dick - kniha
1926 The Sea Beast - kniha

TV seriály

1986 Ghostbusters (TV seriál) - kniha
1974 Libros, Los (TV seriál) - kniha
1964 NET Playhouse (TV seriál) - povídka
1957 The DuPont Show of the Month (TV seriál) - kniha
1953 Your Favorite Story (TV seriál) - kniha
1952 General Motors Presents (TV seriál) - kniha
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál) - kniha
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál) - kniha

Dokumentární

1967 NBC Experiment in Television (TV seriál) - kniha

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace