Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wade je obyčejný člověk, který se věnuje dětem a nedělá žádnou hvězdnou kariéru. Jeho přítelkyně naopak pochází z rodiny váženého a autoritativního soudce. Wade není pro jeho dceru zrovna vysněná partie, a když se ještě k tomu rozjede kolotoč smolných událostí, začnou na povrch vyplouvat rodinná tajemství... (oficiální text distributora)

Videa (23)

Trailer

Recenze (13)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Máme tu další příběh o muži snažící se dostat na svoji stranu rodinu své vyvolené a následně požádat o její ruku, kde hlavně otec coby vážený soudce vede své priority a názory na danou věc. Lehce podaná komedie bez zbytečné přetvářky, ztřeštěností a sitcomu vůbec. Ale jo, vtipných scének je tu dost, ale přeci jen se vše drží standartu nepřekračujících hranici přehrávaných šíleností.  Craig Robinson a Kerry Washington si své postavy užívají a vytvořili tak pár, jaký by jim mohl kdekdo závidět. Scénář a atmosféra snímku by se hodila pro TV film, ale takto s daleko větší výpravou je to přeci jen přitažlivější. Pro víkendový odpočinek film jako stvořený. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasický rámec - chlap se zamiluje do ženské, která má trochu pedantského otce, který jen tak někoho nepřijme. Chlap se tak musí tatíkovi představit a na tom stojí celá zápletka. Craig Robinson je celkem vtipný, stejně tak je ale v některých případech otravný. "Peeples" je obyčejná romance, která ničím nepřekvapí. Kerry Washington je příjemným zpestřením, protože je to prostě kočka. Jinak se ale jede v zajetých kolejích. Pozitivem je fakt, že se většinou moc nepřehrává, což bývá problém černošských komedií. Za tohle rozhodně nějaký ten plusový bodík. I tak to na víc jak 40 % nevydá. ()

Reklama

dalziel 

všechny recenze uživatele

Špicová čisto afro komédia, ktorá sa našťastie obide bez klasických afro klišé. Film sa drží na vysokej úrovni a v momente keď začne skĺzavať do vôd trápnych scén umne vykorčuľuje inam. Craigov humor mám rád a aj tu to rozbalil v podstate do "One man show". A Ešte na záver. Obraz Kerry Washington v tesnej ,mini školskej uniforme s culíkmi a pravítkom v zuboch s výrazom bola som zlá naplácaj mi z hlavy asi už nikdy nedostanem a to je dobre .Zakladám v pamäti pod N ako "Na horšie časy" 😁. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jedna z tých lepších (umiernenejších) černošských komédii. Téma predstavenie partnera rodičom nie je nijako prevratná a ani vtipmi film nepreteká. Ale herci svoje úlohy zvládajú s prehľadom a hlavne film nemá nudné či trápne scény (aké sa napr. vyskytujú aj v inak pomerne slušnej sérii FOTER JE LOTOR). Podobne znesiteľné ako HÁDAJ, KTO PRÍDE... ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Peeples je jednoduše řečeno Fotr je lotr pro černý (koneckonců ten film je i tady v podobných). Všichni jsou černý (wow!?) a otec rodiny není bývalý agent FBI, ale velevážený soudce, který se snad mohl stát i prezidentem Obamou. Jednotliví mužští herci jsou individuálně slabší než v bělošský verzi (není to rasistický? Asi budu psát původní..), ale zase ženský mi přijdou lepší tady. V původní (=bělošská) verzi samozřejmě byly lepší humory, zápletka byla originální a byl tam cvičenej kocour, v týhle (černošský) verzi to ale kupodivu taky nebylo úplně nejhorší - chvílema to bylo trapný (závody na kolech s prokletým dešťem, bratr hrdiny Chris, potírna) a chvílema to bylo zase takový.. nevim, neřezal jsem se smíchy, ale prostě to fungovalo a mile to potěšilo. Co ale musím vyzdvihnout a co je možná tradičně lepší v černošských filmech všeobecně, byl soundtrack / hudební doprovod. Ten byl dobrej a je jedno, jestli Robinson brnkal na kytaru nebo mladej kluk natáčel videoklip ala Lil Wayne. Všechna hudba byla prostě dobrá a trumfla to jenom Kerry Washington ve školní uniformě. Moc na černošky nejsem, ale Oh God .. ta Kerry je ale kus baby :) Závěrečnej "mejdan" celý rodiny mě pak zlomil na tu třetí hvězdu. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Herman Melville se ve svém slavném románu „Moby Dick“ zmiňuje o Sag Harboru, což podnítilo scenáristku a režisérku Tinu Gordon k vytvoření Dne Mobyho Dicka – fiktivního svátku, kdy se město schází, aby uctilo Melvilla, své město a rybáře a požehnalo rybářům do dalšího roku. Natáčení této události si vyžádalo více než sto padesát komparzistů. (Johnny.ARN)
  • Výbor Síně slávy Akademie televizního umění a věd oznámil, že Diahann Carroll (Nana Peeples) bude uvedena do Síně slávy v době natáčení tohoto filmu. (Johnny.ARN)
  • Sag Harbor byl pro film vytvořen v městečku Rowayton ve státě Connecticut. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama