foto

Jakub Nosek

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2002 Labyrint světa a lusthaus srdce (divadelní záznam)
1997 Úraz (TV film)
1995 Anatol (TV film)
Sen o krásné panně (TV film)
Valčík na uvítanou (TV film)
1994 Návrat do cizí země (TV film)
1993 Kurýr (TV film)
Sedmero krkavců (TV film)
Veliká stavba (TV film)
Zázračné dítě (TV film)
Zobani (TV film)
1991 Černá Fortuna (TV film)
Sen o bílém volu (TV film)
1990 Zbabělec (TV film)
1989 Podivné premiéry (TV film)
Smrt v kruhu (TV film)
Stopy zločinu: Pátek, čas motýlů (TV film)
Stopy zločinu: Recept na rozloučenou (TV film)
1988 Experiment profesora Rousse (TV film)
Chirurgie (TV film)
Jednou za život (TV film)
Zkušební doba (TV film)
1987 Okřídlená hřídel (TV film)
Vražda v zastoupení (TV film)
1986 Stopy zločinu: Otmar čeká spojku (TV film)
Svědectví čarovného zvonu (TV film)
1985 Zlatý drak (TV film)
1984 Narozeniny (TV film)
Víc než případ (TV film)
Vrah (TV film)
Zjasnělá noc (TV film)
1983 Stopy zločinu: Alibi jako řemen (TV film)
1982 Náledí (TV film)
1979 Živnost jako řemen (TV film)
1978 Búrajú starú pec (TV film)
Historie dirigenta Kaliny (TV film)
1975 Měsíční víla (TV film)
1973 Kazisvěti (TV film)
1972 Uprostřed babího léta ve stepi zahoukal vlak (TV film)
Venca (TV film)
1971 Dokud jsou ryby němé (TV film)
Poloviční kouzelníci (TV film)
1969 Cesta, která vede nikam (TV film)

TV seriály

1997 Četnické humoresky (TV seriál)
1994 Detektiv Martin Tomsa (TV seriál)

Dokumentární

2005 Poutní místa (TV seriál)
2003 A přece se točí (TV film)
1999 Dukla - krev a mýtus 1: Osudný obzor (TV film)
Dukla - krev a mýtus 2: Agónie vítězství (TV film)
Malíř František Foltýn (TV film)
1997 Mauritius - Perla Indického oceánu (TV film)
1996 Klavírista, běžec, veselý slepec (TV film)
1992 Příběhy vyprávěné větru (TV film)
1991 Malíř Bohumír Matal (TV film)
1989 Sólo pro jeden dech (TV film)
1988 Za krásou okamžiku (TV film)
1979 Jiří Mahen (TV film)
1976 Já se tam vrátím (TV film)

TV pořady

2002 Křesťanský magazín (TV pořad)
1980 Pět kruhů (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace