foto

Robert Robinson

  • nar. 10.7.1903
  • zem. 1.9.1970 (67 let)
    Tampa, Florida, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1969 Dobří a špatní hoši
Pobertové
Smrt pistolníka
1968 Podporujte svého šerifa!
Víc mrtvý než živý
1967 Krutá noc
Správná dívka
1965 Velké závody
1963 Flubberův potomek
The Gun Hawk
The Man from Galveston
Twilight of Honor
Čtyři z Texasu
1962 Muž, který zastřelil Liberty Valance
Obchodník s hudbou
Sergeants 3
1961 Ada
1960 Kdo seje vítr
Na sever Aljašky
Ďáblice v růžovém trikotu
1959 Ghost of Zorro - a.z.
Hound-Dog Man
Hoši z Filadelfie
Never Steal Anything Small
1958 Chci žít!
Cole Younger, Gunfighter
Man or Gun
Once Upon a Horse...
Ovčák
The Fiend who Walked the West
1957 Badlands of Montana
Gun Glory
Monkey on My Back
Přelet přes oceán
The Big Land
The Hired Gun
The Oklahoman
The Storm Rider
Utah Blaine
Valerie
1956 Cesta kolem světa za 80 dní
Frontier Gambler
Glory
Great Day in the Morning
Nejrychlejší střelec
Pardners
Tension at Table Rock
Tím hůř, když padnou
1955 It's a Dog's Life
Násilní muži
Tarantula
Tennessee's Partner
The Girl in the Red Velvet Swing
Timberjack
Wyoming Renegades
1954 20 000 mil pod mořem
Dawn at Socorro
She Couldn't Say No
The Boy From Oklahoma
Řeka do nenávratna
1953 A Lion Is in the Streets
City of Bad Men
Powder River
So Big
Ten cizinec měl zbraň
The Moonlighter
Those Redheads from Seattle
1952 Captain Pirate
Carson City
Lost in Alaska
Osamělá hvězda
Ranč zločinců
Scaramouche
The Half-Breed
The Winning Team
Untamed Frontier
1951 Cattle Queen
Cave of Outlaws
Gunplay
Inside Straight
Law of the Badlands
Show Boat
1950 Comanche Territory
Dakota Lil
Frenchie
Hoedown
Rio Grande Patrol
Storm Over Wyoming
Wyoming Mail
1949 Brothers in the Saddle
Calamity Jane and Sam Bass
Ghost of Zorro
Look for the Silver Lining
Riders In the Sky
Riders of the Whistling Pines
Rustlers
South of Death Valley
Stampede
The Beautiful Blonde from Bashful Bend
1948 Blazing Across the Pecos
Fury at Furnace Creek
Return of the Bad Men
The Miracle of the Bells
Velké hodiny
West of Sonora
Western Heritage
1947 Code of the West
Hrubá síla
The Last Round-up
The Wistful Widow of Wagon Gap
Trail Street
Twilight on the Rio Grande
Wild Horse Mesa
1946 Badman's Territory
In Old Sacramento
Renegades
Sunset Pass
Uloupený život
1945 Draculův dům
High Powered
Man from Oklahoma
Salome, Where She Danced
Santa Fe Saddlemates
Sunset in El Dorado
Two O'Clock Courage
1944 Barbary Coast Gent
Firebrands of Arizona
Girl Rush
The Master Race
1941 Dick Tracy vs. Crime Inc.
King of the Texas Rangers
1940 Virginia City
1939 Daredevils of the Red Circle
El Diablo Rides
The Lone Ranger Rides Again

TV seriály

1967 Neúplatný (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
The Big Valley (TV seriál)
1964 Destry (TV seriál)
1962 The Virginian (TV seriál)
1961 Frontier Circus (TV seriál)
1960 Klondike (TV seriál)
Outlaws (TV seriál)
The Andy Griffith Show (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Lawless Years (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
Peter Gunn (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
Wanted: Dead or Alive (TV seriál)
1957 Goodyear Theatre (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
Wagon Train (TV seriál)
1956 Circus Boy (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
1954 Annie Oakley (TV seriál)
Stories of the Century (TV seriál)
The Adventures of Rin Tin Tin (TV seriál)
1952 Adventures of Superman (TV seriál)
Dangerous Assignment (TV seriál)
Death Valley Days (TV seriál)
Terry and the Pirates (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace