foto

Antwon Tanner

  • nar. 14.4.1975 (43 let)
    Chicago, Illinois, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 The Christmas Contract (TV film)
2017 The Perfect Wife
Two Faced
2015 7 Faces of Jack the Ripper
Checkmate
2014 Cru
Q
Who Can I Run To
2013 Crush
Dempsey Sisters, The
Percentage
2012 Dysfunctional Friends
From This Day Forward
One Blood
2009 I Do... I Did
The Steppin: Movie
2007 7eventy 5ive
2005 Coach Carter
Ganked
Krvavá odplata
2004 Neumírej sám
2003 Hot Parts
2000 Ve spárech yakuzy
1999 Svatba mého nejlepšího kámoše
1998 Peklo (TV film)
1997 187 - Kód pro vraždu
1996 Jít za sluncem
Černí muži umějí skákat

TV seriály

2018 Unsolved (TV seriál)
The Mack (E03)
Zelenáč (TV seriál)
The Roundup (E05)
2014 Black Jesus (TV seriál)
2012 One Tree Hill (TV seriál)
One Tree Hill (S09E13)
Anyone Who Had a Heart (S09E12)
Every Breath Is a Bomb (S09E09)
další epizody (5)
2011 One Tree Hill (TV seriál)
Where Not to Look for Freedom (S08E19)
Holding Out for a Hero (S08E14)
The Other Half of Me (S08E13)
2010 One Tree Hill (TV seriál)
Between Raising Hell and Amazing Grace (S08E09)
Luck Be a Lady (S08E07)
Almost Everything I Wish I'd Said the Last Time I Saw You (S07E22)
další epizody (6)
2009 One Tree Hill (TV seriál)
Some Roads Lead Nowhere (S07E12)
You Know I Love You, Don't You (S07E11)
You Are a Runner, and I Am My Father's Son (S07E10)
další epizody (14)
2008 One Tree Hill (TV seriál)
We Three (My Echo, My Shadow and Me) (S06E11)
Choosing My Own Way of Life (S06E06)
Bridge Over Troubled Water (S06E04)
další epizody (20)
2007 One Tree Hill (TV seriál)
All of a Sudden I Miss Everyone (S04E21)
The Birth and Death of the Day (S04E20)
It Gets Worse at Night (S04E17)
další epizody (7)
2006 One Tree Hill (TV seriál)
Some You Give Away (S04E09)
Nothing Left to Say But Goodbye (S04E08)
Where Did You Sleep Last Night? (S04E06)
další epizody (10)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Černý výlep (S06E20)
2005 One Tree Hill (TV seriál)
Champagne for My Real Friends, Real Pain for My Sham Friends (S03E07)
Locked Hearts and Hand Grenades (S03E06)
Lifetime Piling Up (S02E20)
2004 One Tree Hill (TV seriál)
Don't Take Me for Granted (S02E10)
I Will Dare (S02E05)
Near Wild Heaven (S02E03)
další epizody (7)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
The Search for Something More (S01E08)
The Places You Have Come to Fear the Most (S01E02)
Pilot (S01E01)
Skin (TV seriál)
2001 The Tick (TV seriál)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Brutally Normal (TV seriál)
City of Angels (TV seriál)
Policejní okrsek (TV seriál)
1999 The Parkers (TV seriál)
1998 Sports Theater with Shaquille O'Neal (TV seriál)
1997 413 Hope St. (TV seriál)
1996 Dangerous Minds (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Moesha (TV seriál)
1995 The Client (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Sister, Sister (TV seriál)
1993 Policie New York (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2013 Crush

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace