Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hráčská vášeň přináší příběhy devíti různých vzájemně se neznajících lidí, kterým zničila život. Carolyn Carver (Kim Basinger) je spisovatelkou s hráčskou vášní, která ničí její manželství a rodinu. Dále je tu univerzitní basketbalová hvězda, který riskuje, aby bratrovi Clydovi (Forest Whitaker) oplatil jeho péči a pomohl mu. Bezvýznamný bookmaker se pokouší si naklonit lásku svého života, Veronicu (Carla Gugino) a sadistický kriminálník Victor (Tim Roth) se snaží ovládnout celý svět. Detektiv Brunner (Kelsey Grammer) pátrá po příčinách záhadné smrti. Vše kulminuje až do bodu, kdy jejich životy budou buď ztraceny nebo napraveny? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (43)

jondoe 

všechny recenze uživatele

znova viacej pribehov pekne zapadajucich do seba.tento film zachycujuci postavy zavysle na hazarde mi pripomyna mna pred desiatimi rokmi.pre mna velmi emotivny zazitok.postavy vykreslene do detailu.takto sa naozaj spravaju skutocny ludia zavisli na hazardnych hrach.nie je to vobec prehnane ani s toho nie je nic ubrate.jedna z najlepsich drah o hazarde aku som kedy videl. ()

Vejrrr 

všechny recenze uživatele

Film se až moc dlouho rozjíždí, seznamování se s jednotlivými postavamy je zbytečně dlouhé a často nezáživné. Dílčí herecké výkony ovšem supr.. Ďábelský Tim Roth, zoufalý DeVito, vynervovaný Forest Whitaker... Ale první 3/4 filmu mi chybělo jakékoli napětí. Původně jsem hlubší studii lidí závislých na hazardu. Tohle bylo spíš ale o tom, jak hazard (at už v jakékoli podobě) ovlivňuje životy lidí. Což ovšem taky není tak špatný :) Hazard je svinstvo a každý film, který na to poukáže je přínosem. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film o hazarde, ktorý chce prekvapiť záverom, ale je akoby bez iskry. Pritom výborní herci robia, čo môžu, no veľký počet postáv je tu skôr na škodu. Ale aspoň ostala tá pointa, že gambling je poriadny hnus. Ale na drámu tu je málo nejakých dejových výkrutov, zmien, všetko tu ide tak priamočiaro, až môže vyústiť v spánok. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Je až neuvěřitelné, jak dobře rozehraný první poločas může základní pětka ve složení Kim Basinger, Danny DeVito, Ray Liotta, Forest Whitaker a Tim Roth v závěru toho druhého naprosto pokazit a nakonec prohrát rozdílem třídy. Paradoxně to tentokrát až tak není výkonem hráčů, ale jejich trenérem(=scénáristou - jak mohl vymyslet konstrukci, ve které jde téměř chromý detektiv sám zatýkat nebezpečného zločince nepochopím, stejně jako jednání některých hlavních hrdinů). Nesmírně zajímavý námět a myšlenka filmu je tak ve výsledku zcela zadupána do země. Velké zklamání. [v univerzitním basketbale NCAA se nehraje na čtvrtiny, jako v NBA, ale na dva poločasy] ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Béčkovější Crash, ve kterém rasismus a xenofobii nahrazuje propletenec osudů kolem sázek. Dějově to zlé není, ale dialogy šustí papírem tak, až přes to šustění není slyšet jediná normální věta. Natož nějaká myšlenka. A herecky je to totální přehrávání (Whitaker, Roth) na straně jedné a odevzdaná rutina (Basinger, Liotta) na straně druhé. Čest DeVitově výjimce. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Velká část scén se natáčela v interiérech hotelu Ambassador na Wilshire Boulevard v Los Angeles. (Terva)

Reklama

Reklama