foto

Justin Prentice

  • nar. 25.3.1994 (26 let)
    Nashville, Tennessee, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Sex, Death and Bowling
Some Kind of Hate
2013 Those Who Can't (TV film)
2012 Me Again
2011 Terri

TV seriály

2020 Proč? 13x proto (TV seriál)
Maturita (S04E10)
Ples (S04E09)
Přijetí/zamítnutí (S04E08)
další epizody (9)
2019 Proč? 13x proto (TV seriál)
Ať mrtví pohřbívají svoje mrtvé (S03E13)
A pak se strhla mela (S03E12)
Pár věcí, které jsem ti neřekla (S03E11)
další epizody (13)
2018 Proč? 13x proto (TV seriál)
Sbohem (S02E13)
Krabice polaroidů (S02E12)
Bryce a Chloe (S02E11)
další epizody (13)
2017 Proč? 13x proto (TV seriál)
Sedmá kazeta, první strana (S01E13)
Šestá kazeta, druhá strana (S01E12)
Šestá kazeta, první strana (S01E11)
další epizody (13)
Preacher (TV seriál)
The End of the Road (S02E13)
Backdoors (S02E11)
Holes (S02E08)
další epizody (4)
2016 Those Who Can't (TV seriál)
Mid-Bryce Crisis (S02E11)
K-Pop Goes the Weasel (S01E09)
The Fairbell Tape (S01E04)
další epizody (4)
iZombie (TV seriál)
Reflections of the Way Liv Used to Be (S02E17)
Nešika (TV seriál)
Happy Campers. Happier Trails (S05E24)
Second Chances (S05E23)
Misadventures in Babysitting (S05E20)
další epizody (5)
2015 Kriminálka: Oddělení kybernetiky (TV seriál)
iWitness (S02E09)
iZombie (TV seriál)
Zombie Bro (S02E02)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Spokojím se s tebou (S01E21)
The Mindy Project (TV seriál)
Road Trip (S04E06)
Castle na zabití (TV seriál)
Studentova smrt (S08E03)
Glee (TV seriál)
The Rise and Fall of Sue Sylvester (S06E10)
Jagged Little Tapestry (S06E03)
2014 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Obvinění (S11E21)
2013 Legenda Korry (TV seriál)
Počátky, druhá část (S02E08)
Počátky, první část (S02E07)
2012 Malibu Country (TV seriál)
Marvin Marvin (TV seriál)
Zajatci předměstí (TV seriál)
The Barbecue (S01E02)
2011 Winx Club (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
Průměrňákovi (TV seriál)
Halloween (S02E06)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Riskantní podnik (S05E13)
2007 iCarly (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 MTV Movie & TV Awards 2017 (TV pořad)
Proč? 13x proto: Nic se neděje jen tak (TV pořad)
2012 Teens Wanna Know (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky